50 NIJANSI SEKSIPILA

LOŠA VIJEST JE DA JAMIE DORNAN MOŽDA VIŠE NEĆE BITI CHRISTIAN GREY: Dobra je da će ga zamijeniti ovaj komad

Iako prvi nastavak erotske trilogije Pedeset nijansi sive nije ispunio očekivanja publike, mnoge žene počnu dublje disati od same pomisli na glumca koji je utjelovio Christiana Greya.

Jamie Dornan je osvojio žene diljem svijeta svojim preseksi tijelom u filmu 50 nijansi sive, no šuška se kako irski komad neće glumiti u trećem nastavku trilogije.

50 nijansi sive: Jamie Dornan i Dakota Johnson snimaju u Francuskoj, Jamieju neugodno jer mu je supruga na setu


No, nemojte očajavati jer bi ga navodno trebao zamijeniti još jedan vrući primjerak muškog roda.

Riječ je o Ianu Somerhalderu, zvijezdi serije Vampirski dnevnici, kojeg su mnogi smatrali prvim izborom za Christiana Greya.

ian

Glasine je komentirao i sam Dornan. Kada ga je voditelj Jimmy Kimmel pitao jesu li šuškanja istinita, Jamie je komentirao da ne zna.

“To bi bio jako težak posao, kada uzmete u obzir da su snimljena već dva filma. Bila bi to jako skupa pogreška, da se tako izrazim. No, želim mu svu sreću, bit će odličan”, zaključio je Jamie, koji je poznat po tome što nije pretjerano pričljiv.

Good night ❤ {#jamiedornan #teamfifty #teamdornan #christiangrey}

A post shared by Jamie Dornan (@_jamie_dornan_) on

Treći dio erotske trilogije u kinima bi se trebao pojaviti na Valentinovo 2018. godine, a koji će od ove dvojice macana utjeloviti mračnog Greya, saznat ćemo s vremenom.

Kojeg biste vi radije gledali u toj ulozi?

Povratak na Net.hr