'NAJBOLJI TATA'

LJUT KO RIS: Beckhamu prigovarali što Harper još ima dudu pa im očitao bukvicu

Bivši nogometaš David Beckham otac je četvero djece i često slovi kao ‘najbolji poznati tata na svijetu’. No, ovog je puta dobio kritike na račun svojih odgojnih metoda, na koje je i reagirao.

Portal Daily Mail nedavno je kritizirao Davida Beckhama što njegova četverogodišnja kći Harper još uvijek koristi dudu varalicu.

U članku naslovljenom “Zašto Harper i dalje koristi dudu”, stručnjaci su upozorili Victoriju i Davida da bi njihova princeza zbog dude mogla imati probleme sa zubima i govorom.

David nije mogao prešutjeti ovakvo zadiranje u privatni život, pa se na svom profilu na Instagramu obrušio na kritičare.

“Zašto neki ljudi imaju potrebu kritizirati roditelje nekog djeteta bez da su upoznati s činjenicama? Svi koji imaju djecu znaju da ih kada se ne osjećaju dobro ili imaju vrućicu najbolje utješi duda, pa bi oni koji kritiziraju trebali dvaput razmisliti o tome što govore o tuđoj djeci jer zapravo nemate nikakvog prava kritizirati me kao roditelja”, napisao je Beckham uz fotografiju članka sa spomenutog portala.

 

Povratak na Net.hr