ODBRUSILA NA KRITIKE

LJUPKU GOJIĆ MIKIĆ RAZBJESNIO KOMENTAR O NJEZINOJ KĆERI: ‘Vi ste psiholog i odgojitelj s tri pratitelja…’

Jednoj pratiteljici zamestalo je što je Ljupkina najmlađa kći u kolicima i u ustima ima dudu

Ljupka Gojić Mikić na svom Instagram profilu objavila je fotografiju iz Lošinja gdje je trenutno na ljetovanju sa suprugom i kćerima. Pratitelji su bili oduševljeni objavom i ostavili su joj brojne lajkove, no našla se i pokoja kritika. Naime, neki nisu odobravali što je najmlađa djevojčica u kolicima i u ustima ima dudu.

U MODU SE VRAĆAJU ELEMENTI NAJLUĐEG DOBA, HOĆETE LI SE I VI ODVAŽITI? Evo što će se nositi: ‘Ljudi će manje trošiti na odjeću’

“I duda i kolica, ajmeee”, komentirala je jedna pratiteljica. Na pitanje je li sretna sad kad je napisala taj komentar, odgovorila je: “Poštovana, nije to stvar sreće. Niti nekog posebnog razloga, niti postignuća. Ali kao odgojitelj i psiholog naježim se kad vidim djecu od 3-4 godine da sjede u kolicima umjesto da koriste svoje zdrave noge, a o posljedicama dude za govor u toj dobi da ne pričam”.

PREPOZNAJETE LI NA FOTOGRAFIJI POZNATU HRVATSKU MANEKENKU? ‘Jednom davno kad se samo maštalo…’

Međutim, Ljupka joj nije ostala dužna. “Draga gospođo, ja Vama kao psihologu nikada ne bih dala svoje dijete kada bi imalo nekakvih problema. Jedan odgajatelj i psiholog nikada ne bi dao takav odgovor. Dao bi mogućnosti zašto je to tako. Možda je dijete odbilo spavati taj dan, plivalo i kupalo se satima, šetalo dva kilometra, pa je tata otišao po kolica, jer možda uvažavamo potrebe i želje i ostale djece da nastavimo šetati po Lošinju prije odlaska za Zagreb. Možda je Mari bacila dudu dva mjeseca prije potresa, ali od tog dana ju je ponovo uzela! Sad treba biti strpljiv. Sve bi to psiholog i odgajatelj vidio i pretpostavio da nije ‘psiholog i odgajatelj’ s tri pratitelja”, napisala je.

Povratak na Net.hr