OPA!

LJUDI, STARI LISAC STAVROS IMA NOVI SPOT: Pogledajte ga kako miješa kukovima!

Procjenjujemo da će vam trebati ravno pet sekundi da vam se tekst uvuče u glavu

Veteran hrvatske estrade, svima poznati Jasmin Stavros, izbacio je novi spot za svoj ljetni hit “Moja Marina” u kojem je zaplesao u ritmu okružen predivnim ženama. “Kako i ne bi plesao kad te pjesma odmah ponese. Koljena su samo krenula, čak sam se i razbacao, ali u montaži smo te pretjerane scene ipak odlučili izbaciti. Nek se mlađi rasplešu, meni je dovoljno da sam ‘mrdao kukovima’ s lijepom glazbenicom Antonijom Šolom koja mi je napisala ovu pjesmu i poznatom glazbenom novinarkom Danijelom Anom Morić koja moj rad prati punih 30 godina. Njih dvije prave su zvijezde mog novog spota, vrhunski su sve odradile! Kolege su me zafrkavale da sam s njih dvije završio u ‘trokutu’. Ajde da i meni netko bar jednom u životu prišije takav naslov, da ne budem dosadan”, kaže Stavros.

“Moja Marina” festivalsku premijeru imat će u Vodicama na CMC festivalu početkom rujna, a nastao je u provjerenoj kreativnoj radionici njegovih suradnika Marija Mikšića i Ljube Šeperića iz Lupo Musica.

“Snimio sam puno spotova u karijeri, no dugo se već nisam ovako zabavio i uživao na samom snimanju. Ponosan sam na cijeli svoj tim i jedva čekam koncerte i publiku uživo da razmijenimo svu ovu pozitivnu energiju koja je očigledna na spotu”, dodaje legendarni pjevač.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr