Hot

PAULA SUAREZ

LJUBILA JE RONALDA: Kći Kolumbijke koja je ozlijeđena u beogradskoj eksploziji poznata je javnosti zbog vruće veze s nogometašem

Atraktivna Paula upoznala je jednog od najboljih nogometaša na svijetu u noćnom klubu na Ibizi, a još uvijek nije poznato koliko je trajala njihova veza

Jučer je u centru Beograda eksplodirao automobil u kojem su bili Strahinja Stojanović i 45-godišnja Kolumbijka Sonia Suarez Gomez. Stojanović je podlegao ozljedama, dok je Gomez lakše ozlijeđena i trenutačno je u bolnici.

KRVAVI OBRAČUNI U PODZEMLJU SRPSKE PRIJESTOLNICE: Jučer ubijeni Stojanović se povezuje s likvidacijom odvjetnika

Kolumbijka nije otprije poznata javnosti, no njezina kći Paula (24) jest. Naime, srpski mediji pišu kako se 2016. godine o njoj pričalo kao mogućoj djevojci Cristiana Ronalda.

Nogometaš i manekenka iz Bogote navodno su se upoznali u noćnom klubu na Ibizi. Paparazzi su ih tog ljeta nekoliko puta uhvatili zajedno, no još uvijek nije poznato koliko je trajala njihova veza. Neki izvori su za strane tabloide rekli da su se zabavljali svega nekoliko večeri, dok drugi tvrde da su bili par cijelo ljeto.

Nekoliko mjeseci kasnije Ronaldo je potvrdio novu vezu, i to s Georginom Rodriguez koja mu je danas zaručnica.

View this post on Instagram

#myhusband #mybestfriend #mybabydaddy #myteam 💓♾

A post shared by Paula Suarez (@paulasuarezg) on

Paula se u međuvremenu udala i rodila dijete, a na Instagramu je prati više od 850.000 korisnika.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr