Ljubavnica Zorana Mamića slala Vanji SMS-ove?

Vanja Mamić navodno je odlučila razvesti se od sportskog direktora Dinama, i to zbog nevjere. Kap koja je prelila čašu navodno je 30-godišnja Ana Šikić.

Kako prenosi magazin Extra, nakon što je saznala da je suprug Zoran Mamić vara, Vanja Mamić naredila mu je da se iseli iz njihove kuće, u koju su uselili krajem godine.

Jedini razlog zbog kojeg bi mu Vanja oprostila su, kako otkriva njena prijateljica, njihova djeca.

Iako se i prije šuškalo o bračnim izletima Zorana Mamića, čini se da ovaj put dokaza za nevjeru ima podosta. Vanji su navodno stizali čak i SMS-ovi u kojima je se upozorava na njegovu nevjeru, a prijateljica Vanje Mamić, kako piše Extra, misli da je te SMS-ove slala sama Ana Šikić, kao i da je ona plasirala priču o ljubavniku Vanje Mamić, koji je navodno izbornik hrvatske konjičke reprezentacije.

S druge strane, prenosi isti magazin, prijateljica Ane Šikić objašnjava da to ona nikad ne bi napravila jer bi to značilo kraj njihove veze. Ista prijateljica otkrila je i tajne para. Pa je tako ispričala i kako je Ana Šikić sa Zoranom Mamićem često izlazila na javna mjesta, kao i da rijetko priča o njemu. Ali, da se tu i tamo pohvali kako s njim ide ili se upravo vratila s nekog putovanja.

Prethodni članci:

arti-200911040123006
arti-200910250122006

Povratak na Net.hr