Hot

ODGOVORIO I HEJTERIMA

LJUBAVNI JADI: Mario Balotelli na Twitteru kukao da nema sreće u ljubavi

Mario Balotelli iznimno je aktivan na društvenim mrežama. Osim što komentira pojedine utakmice, igrače i klubove, ponekad otkrije i pojedinosti iz svojeg emotivnog života. Tako je sinoć, u poslijepodnevnim satima, na Twitteru objavio kako u ljubavi – nema sreće.

“Što sam učinio krvio da nikada nisam osjetio pravu ljubav? Ugodan dan vam želim”, napisao je Balotelli nakon čega je uslijedilo 507  komentara njegovih fanova na Twitteru. Dok su ga jedni ohrabrivali pročama kako će i on pronaći srodnu dušu, drugi su ga zadirkivali, ali im slavni nogometaš nije ostao dužan.

“Svi vi koji pišete ružne stvari na mojim profilima. Ozbiljno, što je pogrešno u vašim životima?”, odgovorio je sa smješkom. Mario Balotelli bio je u vezi sa Rafaellom Ficom, s kojom ima trogodišnju djevojčicu Piu. U početku očinstvo nije želio priznati, ali ono je dokazano DNK analizom i potvrđeno sudskom odlukom u korist bivše djevojke.

Raffaella FicoFoto: Instagram

Poslije je bio u vezi sa jednom belgijskom manekenkom, ali ona mu je, navodno, vratila zaručnički prsten koji joj je ponudio.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr