SASVIM ISKRENO

LIDIJA VUKIĆEVIĆ PRIZNALA U KAKVOM JE ODNOSU S 19 GODINA MLAĐOM REALITY ZVIJEZDOM: ‘Volim ga’

Lidija je rekla kako se ona i Vladimir odavno poznaju i druže, čak još prije nego što je on ušao u reality

Nakon što je srpska glumica Lidija Vukićević (57) stavila emoji srca u komentar ispod fotografije na Instagramu popularnog “Zadrugara” Vladimira Tomovića (38), a on joj odgovorio sa “Zlato moje”, krenula su nagađanja kako je vatrena crnka “bacila oko” na 19 godina mlađu reality zvijezdu, piše Blic.

LIDIJA VUKIĆEVIĆ U MINIJATURNOM BADIĆU BACILA FANOVE U TRANS: ‘Fatalna, božanstvena ženo’

Vladimir je na Instagramu objavio fotografiju sa svojom obitelji uz komentar “Nije teško zagrliti čitav svijet kada su ti u zagrljaju oni koje voliš više od sebe. Moj ponos”, a Lidija mu je na to u komentarima stavila emoji tri crvena srca. Tomović joj je odgovorio “Zlato moje”.

Screenshot Instagram/Vladimir Tomović

Lidija je za Blic otkrila u kakvom je odnosu s Vladimirom.

“Između mene i Vladimira je zaista krajnje prijateljski i korektan odnos. Mi se znamo i družimo odavno, još prije nego što je on ušao u reality. On je iz Crne Gore i ja sam iz Crne Gore i tamo smo se i upoznali. On je divan momak, obožavamo životinje i imamo mnogo tema za razgovor, zaista sve prijateljski.

LIDIJA VUKIĆEVIĆ OBJAVILA FOTKU NA KOJOJ JE GOLA: Fanovi oduševljeni kako izgleda u 57.; ‘Prelijepa si’

Volim ga sa svim njegovim manama i vrlinama, ne znam da li ste znali da on divno piše, poetičan je, romantičan. Ja uvijek glasam za ljubav i za nju živim, ali između Vladimira i mene je zaista samo prijateljski odnos, mnogo ga volim kao prijatelja”, rekla je.

View this post on Instagram

🤗🔥😘👋

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

https://www.instagram.com/p/B164vU_jDmh/

https://www.instagram.com/p/ByI2fhqhoAn/

Povratak na Net.hr