ZAVODLJIVA LILE

LIDIJA BAČIĆ POZIRALA BEZ GRUDNJAKA U OSKUDNOJ HALJINICI: Legla na pod, pa noge digla jako visoko: ‘Opa ribo…’

Neki fanovi su se požalili kako im je Lidijin kalendar skup i tražili su ga na poklon

Pjevačica Lidija Bačić snimila je kalendar za 2021. godinu te se bacila na njegovo reklamiranje na svom Instagramu. Pratiteljima je podijelila jednu od 13 seksi provokativnih fotografija koja se nalazi u njemu.

FANOVI LIDIJE BAČIĆ ZAPOMAŽU ZBOG NOVIH FOTKI U TANGICAMA I GRUDNJAKU: ‘Što ti meni radiš?’

Lidija na slici pozira ležeći na podu odjevena u nude usku mini haljinu na bretelice, a vidljivo je kako ona uopće ne nosi grudnjak. Vitke noge podigla je visoko u zrak te ih je naslonila na bijelu klupicu.

Pjevačica je, kao i uvijek, dobila mnoštvo komplimenata i lajkova. Neki fanovi su se požalili kako im je njen kalendar skup i tražili su ga na poklon, a drugi su joj, pak, predložili da otvori OnlyFans profil. Lidija nikome od njih nije odgovorila, barem javno.

“Top”, “Predivna”, “Jel’ može jedan na poklon?”, “Kome treba kalendar u 2020.? Napravi OnlyFans”, Opa ribo, kakvi kalendari, pa ti trebaš gaće prodavati, ako ih imaš”, “Namjeravao sam kupiti nekoliko kalendara za pokloniti prijateljima, ali odustao sam čim sam vidio cijenu. Po meni je prevelika od onog što smatram fer cijenom”, komentirali su.

NE ZNAMO HOĆETE LI OVO MOĆI PODNIJETI: Lidija Bačić skinula se za svoj kalendar, pozirala je i bez grudnjaka

Povratak na Net.hr