SISE, GDJE STE?!

LIDIJA BAČIĆ PONOVNO ŠOKIRALA FANOVE: Nitko nije mislio da je ovo uopće moguće!

Nakon što je objavila da njezino srce pripada Isusu, Lidija je danas ponovno pokazala tijelo u donjem rublju. I taman kada se činilo da je sve opet na svom mjestu, pjevačica je opet iznenadila fanove!

Lidija Bačić ne prestaje šokirati svoje pratitelje na društvenim mrežama! Osim što svako malo objavi toliko vruće fotografije da mnogima preskače srce, fanove pjevačice je jučer na njezinu Instagramu dočekao hladan tuš. Umjesto golih grudi, Lidija je objavila da voli Isusa.

‘BLAGO SE TVOM BOGU’: Nakon što je otkrila da joj srce pripada Isusu, Lidija Bačić vratila se na stari put i opet se skinula

Danas se iskupila obožavateljima za duševne boli i ponovno pozirala polugola, no tek što su se opustili, ponovno ih je šokirala.

Na posljednjoj fotografiji koju je objavila, Lidija je odjevena.

Ono što najviše zabrinjava je to što je košulju zakopčala gotovo do grla i tako spriječila pogled obožavatelja na svoje poprsje.

NAKON TOLIKO GOLOTINJE, OVO NITKO NIJE OČEKIVAO: Lidija Bačić objavila: ‘Moje srce pripada Isusu’

Što je ponukalo Lidiju na takav zaokret, nije poznato, no čini se da će odsad obožavatelji sve češće neke dijelove njezina tijela morati – zamišljati.

Povratak na Net.hr