Lice finalistice Top modela prekriveno modricama, ogrebotinama i podljevima

Amerikanka Renee Diane Alway koja je stekla slavu zahvaljujući izgledu, uhićena je 28. lipnja u Palm Springsu zbog posjedovanja narkotika i počinjenog kaznenog djela.

Policija u Palm Springsu ove je srijede, nakon dojave da ‘žena čudnog ponašanja hoda oko kuće’, uhitila 27-godišnju finalisticu Američkog Top modela. Kada su došli na mjesto zločina policajci su zatekli Renee Diane Alway kako se skriva u garaži naoružana pištoljem, a prema tvrdnjama susjeda u stanu se nalazio i naoružani muškarac. Uslijed šestosatnog obračuna pozvani su i specijalci.

Lijepa manekenka zadržana je u pritvoru, a čeka je saslušanje za deset različitih krivičnih djela, koja uključuju dvije provale. Jamčevina je određena na 150.000 dolara.

Ova je ljepotica stekla slavu na račun svog izgleda, a danas ju je nemoguće prepoznati. Na fotografiji koju je objavila policija u Palm Springsu, Renee izgleda zastrašujuće, kosa joj je raščupana, lice prekriveno ogrebotinama i modricama, a ispod očiju vide se veliki podljevi.

Ovo je Renee treće uhićenje tijekom ove godine, uhićena je 2. lipnja kada je optužena za posjedovanje droge te sitne krađe i prijevare, no puštena je uz jamčevinu nakon što se izjasnila da nije kriva.

//www.youtube.com/embed/HS8PGQAR7YU

Povratak na Net.hr