Vruća veza

‘LEZBO-AFERA’ POTRESA SRBIJU: Ljubavnica Marije Šerifović navodno je bogata i udana snaha tajkuna

Pjevačica Marija Šerifović (31) jedna je od prvih osoba s područja Balkana koja je javno progovorila o svojoj seksualnoj orijentaciji te je pobijedila na Eurosongu s pjesmom Molitva.

No, izgleda da se našla usred dramatične afere o kojoj su se srpski tabloidi vrlo rado raspisali. Kurir piše da su se Šerifović i njezina ljubavnica, udana snaha tajkuna, upoznali preko zajedničkih prijatelja. Mariju je ona odmah privukla te su krenule s dopisivanjem.

Počele su se tajno viđati već nekoliko dana nakon upoznavanja, a s vremenom je ljepotica dobila i mjesto u VIP loži na Marijinim koncertima. Par je kasnije navodno viđen kako se drži za ruke i razmjenjuje nježnosti po beogradskim restoranima.

Kako svi imaju mobitele, fotografije ljubavnica su počele kružiti Beogradom pa je za aferu saznao i suprug. Došlo je do velike svađe te su čak razmišljali o razvodu, a nasljednik tajkuna povukao se u inozemstvo. Njegova supruga tada je odlučila ipak sačuvati brak zbog patrijarhalne obitelji i rekla je Mariji da se više ne smiju viđati kao ranije.

Izvori kažu za Kurir da se afera nastavila u tajnosti, ali da su ljubavnice puno diskretnije i viđaju se puno rjeđe.

Povratak na Net.hr