ODMOR U MONTE CARLU

LEPA BRENA POZIRALA U BIKINIJU U 60. GODINI: Osim sa savršenim tijelom, pohvalila se i kako uživa na jahti

Brena je na svom Instagram Storyju objavila fotografiju na kojoj pozira na jahti u narančastom kupaćem kostimu

Lepa Brena (59) sa suprugom Slobodanom Živojinovićem i obitelji uživa na krstarenju jahtom, a trenutno su u Monte Carlo u Monacu. Pjevačica svojim pratiteljima na Instagramu svakodnevno dijeli objave s ljetovanja, a najviše pozornosti dobila je fotografija na kojoj pozira u kupaćem kostimu.

LEPA BRENA (59) U GAĆICAMA POKAZALA SVOJE DUGE VITKE NOGE: ‘Nemojte mrziti ljude koji su zavidni, prepoznaju da ste bolji’

Brena je podijelila kolaž fotografija na kojemu pozira ležeći pored bazena u jednodijelnom kupaćem kostimu, a fanovi su joj poručili kako je prelijepa te da ima super tijelo.

View this post on Instagram

Summer story❤️💋💯

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

“Jedna je Lepa Brena”, “Obožavam ovu ženu”, “Ljepoto”, “Kraljica lijepa”, “Carica”, “Najljepša”, “Vječno mlada”, “Dama”, “Prelijepa”, “Monte Carlo prije 30 godina”, “Super tijelo”, “Ljepotica uvijek bila i ostala”, samo su neki od komentara.

LEPA BRENA POKAZALA KAKO JE IZGLEDALA PRIJE 33 GODINE: Fanovi tvrde da se uopće nije promijenila

Također, Brena je na svom Instagram Storyju, između ostalog, objavila i fotografiju na kojoj pozira na jahti u narančastom kupaćem kostimu, a na glavi ima trendy slamnati šešir i sunčane naočale.

Instagram/Lepa Brena

View this post on Instagram

Morska ekipa👍❤️💯

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

View this post on Instagram

Happy birthday my love 💋❤️💝

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Povratak na Net.hr