PETO UNUČE

LEGENDA KOJA NE VOLI DA GA SE TAKO ZOVE: Oliver Dragojević presretan zbog prinove u obitelji

Jedan od najvećih domaćih glazbenika presretan je zbog nove prinove u obitelji.

Slavni domaći pjevač Oliver Dragojević priprema pravi glazbeni spektakl, koji će održati 11. ožujka 2017. u zagrebačkoj Areni sa zagrebačkom filharmonijom.

ISKUSNI ROMANTIK OLIVER DRAGOJEVIĆ: Našao sam sreću u tuđem krevetu!

Pjevač će uskoro proslaviti 69. rođendan, a osim rođendana, ima još jedan razlog za slavlje – po peti put postat će djed.

“Dok se nisu rodili unuci, nisam primjećivao kako vrijeme brzo prolazi. Kada ih gledam kako rastu, to me asocira na pšenicu koju posiješ prije Božića i onda iznikne kad treba. Stvarno vrijeme leti. Za neke si stvari sam kriv što ih nisi napravio, a trebao si. Znam da mogu puno više i hvata me panika da neće biti vremena. Ne, nije ovo nikakva najava kraja, ali starijim se ljudima valjda to dogodi. Uđeš u tu neku dob i postanu ti važni minute i ure”, rekao je Oliver za Story i otkrio da ne voli kada se piše o njemu i naziva ga se legendom.

Djed je devetogodišnjem Duji, šestogodišnjim blizancima Luciji i Toniju te dvoipolgodišnje Margite, a uskoro u obitelj stiže i peto unuče. “Jako volim unuke, obitelj, to ne trebam ni govoriti. Unuci su živahni pa se, iskreno, nakon pola sata umorim od druženja. Zato je kriva ova moja profesija, izgubio sam puno živaca jer surađujem s puno ljudi. U konačnici, mislim da sam dobar djed, vole me. Dobra su oni djeca”, zaključuje Oliver.

Povratak na Net.hr