banner
Hot

A SVE ZBOG KRMELJA

KRITIČARKE NAPALE CHARLESA ZBOG FOTKE DVOMJESEČNE KĆERI: Povela se žustra rasprava, a Ella se nije suzdržavala

Ispod obične fotografije bebe nagomilali su se savjeti i mišljenja koje nitko nije tražio

Charles Pearce, suprug Elle Dvornik, objavio je na Instagramu fotku dvomjesečne kćerkice Lumi Wren.

Popularni par često objavljuje fotografije svojih kćerkica i zato su nerijetko na meti ‘pametnjakovića’ koji im potpuno nepozvani daju razne savjete oko brige za djecu.

ELLA DVORNIK POKAZALA ‘ONU DRUGU’ STRANU MAJČINSTVA: ‘Budimo realni, nitko nema razloga da sada bude sređen’

Ovoga puta jedna je pratiteljica uočila krmeljave oči dvomjesečne Lumi Wren, a u raspravu se uključila i Ella.

“Lumi Wren je sretna zbog vikenda”, napisao je Charles uz fotografiju, na što mu je pratiteljica napisala: “Ali zato vi još uvijek niste otkrili kamilicu i gazu… Tuga”.

ELLU DVORNIK HEJTERICA NAPALA ZBOG IZGLEDA: ‘Jel imaš problema s viškom vode. Ili je papica u pitanju?’

Instagram/Charles PearceFoto: Instagram/Charles Pearce

U komentarima se ubrzo povela žustra rasprava, a u obranu Elle i Charlesa stala je druga pratiteljica koja je napisala da kamilica isušuje oči.

Ubrzo je dobila odgovor od dotične pratiteljice: “Ja sam kamilicom ispirala oči kada sam imala upalu. Inače se blazinica natopi mlakom kamilicom i lagano se čisti bebino lice, ne samo oči. Imam dijete i ništa joj se nije dogodilo, dapače. To se radi od pamtivijeka. Ne lupam negativne komentare, nego samo govorim svoje mišljenje. Svaka bebica zaslužuje biti uredna i čista. Zar ne?”

Ella se uključila u raspravu i pritom se nije suzdržavala. “Lumi nema nikakve upale, možda joj se stvorio krmeljčić od spavanja. Ali zato si ‘fakat’ morala zumirati. Ok, svi imamo previše vremena pa je oprošteno što tražiš mane bebama na Instagramu”, zaključila je blogerica.

Prepiska je u međuvremenu uklonjena s Instagrama, ali slučajno ili ne, javio se jedan pratitelj s istim savjetom. “Umijte to dijete u kamilici zbog krmeljica. Dobronamjeran savjet”, napisao je.

Charlesu su u komentarima mnogi pružili podršku i osvrnuli se na ‘hejtere’.

“Ludih baba, dijete ide zumirati i tražiti joj mane, bolesnice. Prekrasna je”, “Tužno je kako je narod negativan danas”, “Bože, ja ne vjerujem što ljudi komentiraju. Doslovno oni bolje znaju kako se vodi briga o bebi nego bebini vlastiti roditelji”, “Pa ovo je strašno, paru koji podiže jedno zdravo dijete pametujete oko ispiranja krmeljića”, pisali su mu pratitelji.

Povratak na Net.hr