NEĆE SE PREDATI

‘KREĆEMO U DUGU I TEŠKU BORBU’: Trogodišnjem sinčiću slavnog pjevača dijagnosticiran rak jetre

Malenom sinčiću slavnog pjevača dijagnosticiran je rak jetre, a morat će krenuti i na kemoterapiju.

Trogodišnjem sinu Noahu slavnog pjevača Michaela Bublea dijagnosticiran je rak jetre, piše Daily Mail.

Liječnici iz Los Angelesa potvrdili su najgore strahove slavnog pjevača i njegove supruge Luisane Lopilato nakon što je obavljena biopsija nakon inicijalnog pregleda u klinici u Buenos Airesu.
Maleni Noah morat će krenuti na kemoterapiju koja će trajati četiri mjeseca.

SLOMLJENI SMO: Slavni pjevač saznao da njegov trogodišnji sin boluje od karcinoma

“Ako je Bog želio da se to otkrije na taj način, to je zato što je želio spasiti Noaha. Rak je užasna bolest, ali imamo vjere da će Noah pobijediti rak. Znamo da hoće. Došlo je vrijeme da započnemo dugu i tešku borbu, ali to se mora napraviti”, rekla je Luisanina starija sestra Daniela i dodala: “Kažu da su djeca snažna kada je u pitanju podnošenje kemoterapije, a moj nećak je borac.”

Dječak je došao u bolnicu sa sumnjom da ima zaušnjake jer je dobio visoku temperaturu. Nakon pregleda, liječnici su sumnjali na infekciju grla ili mononukleozu te su odlučili napraviti brojne testove kako bi utvrdili o čemu se radi, uključujući i ultrazvuk abdomena. Na taj su način primijetili problem s jetrom.

“Liječnici su nam rekli da ima mrlju na jetri, ali vjerojatno je benigna jer se boja nije promijenila. No svakako moramo nastaviti s testovima,” rekla je Luisana.

Povratak na Net.hr