'Kraljica je bijesna, to je veliki šamar za nju'

Strani mediji su se raspisali o odlasku Kate Middleton i princa Williama iz Kensingtonske palače. Kraljica navodno bijesni zbog njihove odluke i nepoštivanja tradicije.

Svađe i nesuglasice između kraljice Elizabete i Kate Middleton se nastavljaju, a u najnovijim napisima u medijima se navodi da su se zbog toga princ William i njegova supruga Kate Middleton odlučili iseliti iz Kensingtonske palače u njihov ljetnikovac Anmer Hall.

Nagađa se da su razlog njihovoj svađi nesuglasice oko odgajanja i podizanja obitelji. Nepoštivanje tradicije i njihovo preseljenje navodno je dodatno razbjesnilo kraljicu.

Na naslovnici magazina Life & Style navedeno je da su Kate i princ William rekli kraljici da odlaze iz Kensingtonske palače jer žele imati više privatnosti.

‘Kraljica je bijesna, to je veliki šamar za nju. Kate i William na ovaj način šalju poruku da ne žele postupati po njenom’, izjavio je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Vojvoda od Cambridgea prihvatit će novi posao kao pilot helikoptera za East Anglian Air Ambulance početkom jeseni i boravak u Anmer Hallu je bliži njegovom poslu pa mu je to praktičnije nego da živi u Kensingtonskoj palači.

Kraljevski par trenutno je na jednomjesečnom odmoru nakon niza javnih događanja na kojima su morali prisustvovati proteklih mjeseci.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr