banner

VOJVOTKINJA OD SUSSEXA

KRALJEVSKA OBITELJ NA TWITTERU ČESTITALA ROĐENDAN MEGHAN: Objavili i zajedničku fotografiju nje i kraljice

Fotografija je snimljena u lipnju 2018. godine kad su kraljica i Meghan posjetile Cheshire

Britanska kraljevska obitelj u utorak je putem Twittera uputila rođendansku čestitku Meghan, vojvotkinji od Sussexa i supruzi princa Harryja, iskazavši na taj način naklonost paru koji se sa sinom ranije ove godine preselio u Sjedinjene Države. Na službenom Twitter računu Buckinghamske palače, na kojemu kraljevska obitelj redovito izvješćuje o aktivnostima kraljice Elizabete i ostalih njezinih članova, objavljena je i zajednička fotografija kraljice i Meghan.

MEGHAN I HARRY OGRADILI SE OD NADOLAZEĆE KNJIGE O KRALJEVSKOM ŽIVOTU: Tvrde da ih nitko nije intervjuirao

Snimljena je 2018. godine tijekom njihova prvog i jedinog zajedničkog službenog kraljevskog angažmana, kada su u lipnju posjetile Cheshire te ondje službeno otvorile Mersey Gateway Bridge i posjetile Chester’s Storyhouse Theatre. I Harryjev otac, princ Charles, kao i njegov stariji brat, princ William, porukom su Meghan uputili najljepše želje za njezin rođendan.

 

Meghan i Harry preselili su se u Los Angeles sa sinom Archiejem početkom godine, nakon što su odstupili sa svih kraljevskih dužnosti, a odluka je uslijedila nakon nesuglasica s ostalim članovima obitelji i usred goleme medijske pozornosti koju su one privukle. Harry (35) je priznao da su se on i William udaljili zbog međusobnih nesuglasica, a Meghan je objelodanila da se za vrijeme trudnoće osjećala nezaštićeno jer je od kraljevske institucije očekivala da je zaštiti od priča objavljenih u medijima koje su tada naškodile njezinu mentalnom zdravlju.

PROGOVORILI ROĐACI MEGHAN MARKLE: ‘Ona je jako utihnula, puno je hladnija, a Harry je posebno tužan bio 21. lipnja’

Prošli se mjesec par distancirao od biografije u kojoj stoji da je Harry mislio kako neki članovi njegove obitelji ne vole njegovu američku suprugu, bivšu glumicu.

Par se ogradio od knjige “Pronalazak slobode” Omida Scobieja i Carolyn Durand koja izlazi u kolovozu. Meghan i Harry su istaknuli da nisu dali nikakav intervju za biografiju te da ih nitko nije kontaktirao.

Meghan Markle i princ HarryFoto: Profimedia

Povratak na Net.hr