NIJE IŠLO

KRAJ NAKON 22 GODINE! Brankica se razvela od Mladena Grdovića, zadnje tri godine živjeli su odvojeno

Brankica je u tužbi navela da su njihovi bračni odnosi teško i trajno poremećeni, te da zajednički život više nije moguć

Brak zadarskog pjevača Mladena Grdovića i njegove supruge Brankice službeno je okončan na Općinskom sudu u Zadru, piše Zadarski.hr. Iako je Grdović opovrgavao navode o razvodu tvrdeći da su u dobrim odnosima, Brankica je 21. svibnja podnijela tužbu protiv pjevača radi razvoda braka. Sud je njezinu tužbu potvrdio u kolovozu te zaključio da nema šanse da se par pomiri.

Brankica je u tužbi navela kako su ona i Mladen zaključili brak 4. svibnja 1998. godine, no da su njihovi bračni odnosi teško i trajno poremećeni, te da zajednički život više nije moguć. Navela je i da su ranije u izvanbračnoj zajednici živjeli osam godina, ali da zadnje tri godine više ne žive zajedno.

MLADEN GRDOVIĆ PROGOVORIO O ODNOSU SA SUPRUGOM: ‘Bez svađe nema ni velike ljubavi’

Pojasnila je da je u njihovu braku došlo do poremećenih odnosa te da je ona Mladenu davala šansu, ali da je bilo sve gore i gore. Pjevač se tome usprotivio na ročištu 16. lipnja tvrdeći da ne želi da se njihov brak okonča jer su zajedno već 30 godina.

Mladen i Brankica u braku su bili 22 godine, a dosad su se više puta razilazili i mirili. “Kako tužiteljica odlučno i sigurno ustraje u postupku razvoda braka, odnosno nema nikakvu želju niti interes poraditi na eventualnoj obnovi njihova odnosa, a iz navedenog proizlazi da više nije moguće održavanje skladnih bračnih odnosa, to u situaciji nedvojbenog izostanka volje na strani jednog supružnika radi obnove poremećenih bračnih odnosa znači ispunjenje uvjeta za razvod braka’ navodi se u obrazloženju presude Općinskog suda u Zadru”, piše Zadarski.hr.

BROJNI GLAZBENICI I ZABAVLJAČI MOGLI BI BITI NOVA LICA SABORA: Evo tko je sve pozornicu zamijenio političkom binom

Povratak na Net.hr