STARIJI ILI MLAĐI?

KONAČNO PROGOVORILA O LJUBAVI: Nina Badrić otkrila istinu o svojoj vezi s beogradskim menadžerom

Pjevačica je progovorila o svom ljubavnom životu nakon razvoda braka s Bernardom Krasnićem, te otkrila kakve muškarce zapravo voli.

Privatni život Nine Badrić prava je enigma, a javnost najviše zanima s kim je pjevačica u vezi. Tako je često povezuju s raznoraznim muškarcima (najčešće mlađim), a posljednje glasine tvrde da je u vezi s jednim beogradskim menadžerom.

NINA BADRIĆ ‘IZGUBILA SE’ U DRUŠTVU KOŠARKAŠKE LEGENDE: Pogledajte fotografiju koja je nasmijala obožavatelje

Nina je za IN Magazin komentirala te navode.

“To je meni postalo već pomalo degutantno da svako malo moram čitati o sebi razne laži, gluposti, neistine i da me pri tome nitko ne nazove i provjeri ima li uopće u čemu istine”, rekla je pjevačica novinarki Ivani Nanut.

Često je povezuju s mlađima

Otkrila je kako je “najgluplja veza” u kojoj je dosad navodno bila s jednim od njenih najvećih fanova, 24-godišnjakom iz Tuzle, Mirzom Mustafagić koji već dugi niz godina uređuje njenu Facebook stranicu.

“Takve izmišljene priče da sam s likovima koje ja niti ne poznajem je meni već postalo muka i glupo demantirati”, rekla je Nina.

Nakon što se razvela od Bernarda Krasnića, Ninu Badrić često povezuju s mlađim muškarcima koji su često i glumci. Tako su se na listi njenih navodnih partnera pronašli Goran Bogdan i Janko Popović Volarić, no Nina oštro demantira te veze.

“To je valjda zato jer mene mlađi vole. A potpuna je neistina i laž da ja volim mlađe. Ja sam samo jedanput bila u braku s mlađim i to će me vjerojatno pratiti cijeli život kao jedna predrasuda. Moje veze su prije toga bile nekako uvijek s muškarcima koji su bili stariji od mene i nekako više volim zrelost i iskustvo. Netko se sjetio i prenio vijest da sam u vezi s naprimjer Goranom Bogdanom. Nikad s čovjekom nisam bila u vezi, nikad s čovjekom nisam ništa imala, nikad se s čovjekom nisam čak ni družila privatno”, rekla je Nina.

Još joj nisu ‘klecnula koljena’

Otkrila je i s kakvim bi muškarcem zaista voljela biti.

“Pametna žena priželjkuje pametnog muškarca. Sebe smatram pametnom ženom. Nije mi važno ima li pivski trbuh, je li proćelav, ima li kratke noge ili je li ostatku svijeta fizički neprivlačan ako je meni dovoljno privlačan, privlačna njegova inteligencija, humor, duhovitost. Takav frajer me može privući. Evo, tko je takav, neka se javi”, poručila je Nina i dodala kako poslije razvoda ipak nije voljela.

“Da sam voljela, ja bih tu i ostala. Ali inače ja nisam zaljubljive prirode. Tek me čeka netko gdje će mi koljena klecnuti, gdje će se leptirići probuditi”, zaključila je pjevačica.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr