ETO NJEGA!

KLUNIRAO JOJ SEBIĆA: George Clooney uletio je Cindy Crawford u romantični selfie

Rande Gerber i Cindy Crawford uživaju na Ibizi. Fotografije svojeg radnog godišnjeg odmora oboje su postali na Instagram profile. Cindy je pozdravila predivno jutro na otoku, riječima kako voli kada se posao i uživanje poklope.

“Na bazenu u raju”, napisala je Crawford i objavila selfie na terasi vile u kojoj je smještena. Inače, na Ibizu je došla kako bi promovirala votku.

Njezin je dragi odgovorio istom mjerom. I njegov je Instagram profil prepun fotografija sa otoka na kojemu je sa jednom od najljepših žena svijeta. Cindy je predivna, najčešći su komentari, a njegov glasi: “Vruć dan na Ibizi.”

Na sreću ili na žalost, par je na vikend iz snova poveo i prijatelja. Georgea Clooneya. On se, odmah nakon slijetanja, pobrinuo za promotivni materijal. Iz aviona je ponio pun sanduk votke, za koju ove zvijezde rade promociju. Clooney je, poput pravog gospodina, teret preuzeo na sebe.

Ugrijani vrelim suncem i alkoholnim pićem, zaljubljeni se par brzo opustio. Cindy i Rande ljubakali su se cijelo vrijeme, a George je, unatoč opojnim mirisima Ibize, i dalje ostao živahan. Shvatio je kako je treći uvijek višak, a kada je Cindy, po tko zna koji puta, uslikala selfie sa dragim, veseljak George više nije želio ostati izvan fokusa.

Jednom zvijezda, uvijek zvijezda, a George zna kako mu je mjesto u središtu pažnje!

Povratak na Net.hr