NAKON PLJAČKE

KIPI OD BIJESA: Kanye West ostavio Kim Kardashian sada kad ga najviše treba

Baš kad ga Kim Kardashian najviše treba, njezin suprug Kanye West otišao je na svoju koncertnu turneju.

Kako piše Radar Online, Odluka repera Kanyea Westa da nastavlja sa svojom koncertnom turnejom dodatno je narušila njegov brak s Kim Kardashian pa je, navodno, slavni par sada još bliže odluci o razvodu.

MOGLA BI ISKRVARITI DO SMRTI: Kim Kardashian ima opasnu ideju i ne mari za upozorenja

West se 11. studenog uputio na svoju Saint Pablo turneju, koja će trajati do kraja godine. “Kim je bijesna na Kanyea jer je otišao na turneju i ostavio je”, tvrdi izvor. Kim se skriva u kući od traumatične pljačke u Parizu, a u javnosti je viđena samo na koncertu svoga supruga.

kim kardashian kanye west

“Kim želi da Kanye ostane kod kuće s njom. Tvrdi da se osjeća sigurnom jedino kad je on tamo i ne želi da je napušta”, otkriva izvor i dodaje: “Kanye mora raditi i on tu ne može ništa. Kim bi to trebala razumjeti.”

No, čini se da razlog njezina histeriziranja ne leži samo u tome da joj suprug nedostaje. Kim je i vrlo ljubomorna. “Kim se uvijek brine hoće li je Kanye prevariti dok je na turneji. Zna da mu se žene doslovno bacaju pred noge. Ona se nada da je njega previše strah prevariti je i da je svjestan da bi to odmah završilo na društvenim mrežama”, objašnjava izvor.

Povratak na Net.hr