FOLLOWERI NA TAPETI

KIM SE VRAĆA JAČA I GOLIŠAVIJA: Nakon čistke na Twitteru, najavila i novu knjigu golih selfija

Kim Kardashian vratila se na Twitter nakon traumatičnog iskustva s pljačkašima i odmah napravila čistku, a uskoro izdaje i novo izdanje svoje knjige Selfish.

Popularna reality zvijezda Kim Kardashian uskoro bi trebala ponovo objaviti svoju knjigu selfija, Selfish, a ovog će puta uključivati i njezine gole fotografije koje je snimila dok je bila trudna s drugim djetetom, sinčićem Saintom.

PREOKRET U SLUČAJU KIM KARDASHIAN: Policija pronašla dio nakita, starleta ismijala svoje pljačkaše

35-godišnja Kim svakodnevno snimi i po stotinu selfija, a jako je uzbuđena što će ih podijeliti sa svojim obožavateljima. Posebno je veseli činjenica da će moći svijetu pokazati svoje golišave selfije na kojima promovira pozitivan stav o ženskom tijelu tijekom trudnoće, nakon što se susrela s optužbama da je lažirala trudnoću.

First they said I'm too skinny so I have to be faking it…Now they say I'm too big so I have to be faking it…SMH! Some days I'm photographed before I eat & look smaller, some days I've just eaten & I look bigger. It's all a part of the process. I think you all know me well enough to know I would document the process if I got a surrogate. Everyone's body is different, every pregnancy is very different! I've learned to love my body at every stage! I'm going to get even bigger & that's beautiful too! I'm blessed to even be pregnant & even luckier to not have preeclampsia as far as I know, so I don't have the swelling issue this time! They also say your body carries a boy different than a girl! Whatever the case may be I'm grateful to God for this miracle & no matter what rumors or comments you throw my way this time they truly don't affect me! #NoFilter #NoPhotoShop #GoodLighting 😜

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

U međuvremenu, objavljeno je da Kim neće slaviti svoj rođendan u Las Vegasu nakon što je doživjela traumatično iskustvo tijekom pljačke.

Njezina je sestra Khloe Kardashian prije nekoliko dana gostovala u showu Ellen DeGeneres te je otkrila poznatoj voditeljici da je njezina slavna sestra u vrlo lošem stanju.

No, sudeći prema promjenama na njezinom Twitteru, čini se da bi se Kim uskoro mogla vratiti na društvene mreže.

Njezini vjerni followeri odmah su uočili da je Kim u srijedu s popisa ljudi koje prati izbrisala njih nekoliko i tako prekinula šutnju na društvenim mrežama koja traje od pariške pljačke, kada joj je ukraden nakit u vrijednosti 107,2 milijuna kuna.

Povratak na Net.hr