‘Pomislila sam, nisi u braku, kako to možeš učiniti?’

Trudna Kim Kardashian priznala je kako je osuđivala svoju sestru Kourtney kad je zatrudnjela i rodila prije braka, a sad joj se i samoj dogodila ista situacija.

Umjesto da planira vjenčanje s ocem svog prvog djeteta, trudna Kim Kardashian posvetila se organiziranju razvoda od njenog uskoro bivšeg supruga, Krisa Humphriea.

Mnogi bi zbog čitave situacije mogli pomisliti da je Kim podržala svoju sestru Kourtney kad je ona odlučila roditi sina Masonprije nego stupi u brak.

No, istina je sasvim drugačija. ‘Pomislila sam, nisi u braku, kako to možeš učiniti? Bila sam čvrsta i ustrajna’, iskrena je bila Kim koja je nedavno otkrila da nosi curicu.

‘Moja sestra je tada smatrala da brak nije ono što treba, a ja sam shvatila da je imala bolji obiteljski život od mene’, nadodala je.

Kim bi prvo dijete trebala roditi u srpnju.

Osvrnula se i na svoj brak s Krisom Humphriesom koji je trajao svega 72 dana: ‘Khloe i Lamar su se brzo vjenčali i činilo mi se da to funkcionira. Sad kažem da treba proći barem šest dobrih mjeseci prije takve obaveze. Pitala sam se može li se imati sve? Iskrenost, uzbuđenje i stras? Sad znam da je to moguće’, rekla je.

Povratak na Net.hr