BLAGDANSKO DARIVANJE

KIM KARDASHIAN DIJELI TRI MILIJUNA KUNA VJERNIM FANOVIMA: Evo što trebate napraviti da i vama malo popuni novčanik

Kim je darivanje organizirala u suradnji s jednom aplikacijom koja joj je ujedno i sponzor

Poduzetnica i reality zvijezda Kim Kardashian odlučila je darovati svoje vjerne fanove za blagdane. Naime, na svom Twitteru je objavila kako će njih 1.000 dobiti po 500 dolara (oko 3.000 kuna).

SKIDA SE I MIJENJA IMIDŽ, OBLINE SU BUJNE, A KRPICA JE MALO: Ona je Kim Kardashian, a ovo je njenih 20 najhot fotki u 2020.

Kim je darivanje organizirala u suradnji s jednom aplikacijom koja joj je ujedno i sponzor, a već joj se u komentarima javilo preko 216.000 fanova.

“Pozdrav! Sada je najljepše vrijeme u godini. Znam da je 2020. godina bila je teška i mnogi su zabrinuti oko toga hoće li moći platiti stanarinu, kupiti hranu ili djeci poklon za Božić. Želim širiti ljubav slanjem 500 dolara za 1.000 ljudi. U komentarima mi napišite hashtagove “$cashtag i #KKWHoliday”, napisala je Kim.

Ubrzo su joj se počeli javljati fanovi s molbama za pomoć.

KIM KARDASHIAN OTVORILA DUŠU: ‘Ja sam užasna majka. Čujem kćer kako plače i uopće se ne obazirem…’

“Ovo bi pomoglo pomoći mojoj mami da kupi darove za moju braću. Ne želim zvučati poput prosjaka”, “Trudna sam sedam mjeseci i imam troje djece i jako se mučimo. Ne mogu si priuštiti namirnice, kasnim s plaćanjem računa i rata za automobil dva mjeseca. Bilo koja vrsta pomoći bila bi nevjerojatna! Molim vas da nam pomognete”, samo su neki od komentara.

Povratak na Net.hr