Kim Kardashian čeka dijete Kanyea Westa!

Da, i to se dogodilo! Kim Kardashian je trudna s Kanyeom Westom, što je reper i sam potvrdio na koncertu u nedjelju navečer pred više od pet tisuća ljudi, i to tako što je u jednu od svojih pjesama ubacio stih: ‘I sada nosiš moje dijete.’

Obitelj Kardashian preko glasnogovornika je i službeno potvrdila vijest da Kim Kardashian nosi dijete svog dečka Kanyea Westa. Većina klana Kardashian obasula je Twitter ovim (sretnim?) vijestima.

Kourtney Kardashian tako je napisala: ‘Još jedan anđeo dolazi u našu obitelj. Preplavilo me uzbuđenje!’, a Kimina sestra Khloé Kardashian: ‘Jako je teško čuvati tajnu kad imate tako veliku obitelj! Pogotovo kad ste toliko uzbuđeni! LJUBAV je sve!’

Pretpostavlja se da je Kim trudna otprilike 12 tjedana.

Podsjetimo, Kim i Kanye u vezi su od ožujka, nakon što je najpoznatija američka starleta odlučila okončati brak s košarkašem Krisom Humphriesom, koji je potrajao samo 72 dana. Važno je napomenuti da njihov brak do danas još uvijek nije službeno okončan.

Upravo je zbog toga Kim pod velikim pritiskom jer što prije želi stati pred oltar s Kanyeom, a u tome će im, osim činjenice da je ona još uvijek u braku s Krisom Humphriesom, odmoći i to što nema zainteresiranih koji bi uložili novac u njihovo vjenčanje.

Povratak na Net.hr