RAZOČARALA FANOVE Svi su očekivali da će spomenuti masovna ubojstva, a ona se veseli hrani

Brojni Armenci s oduševljenjem su dočekali američku zvijezdu reality showa Kim Kardashian koja je u zemlju svojih predaka doputovala sa suprugom i kćeri, nadajući se da će njezin posjet privući pozornost na stogodišnjicu masovnog ubojstva Armenaca 1915. godine.

Stotine obožavatelja pozdravilo je u srijedu navečer u Erevanu Kardashian, njezinu kćer North i supruga Kanye Westa.

‘Armenijo stigli smo! Sretni smo što smo ovdje i što započinjeno svoje životno putovanje! Hvala svima koji su nas došli pozdravit. Jedva čekam da istražim našu zemlju i uživam u finoj hrani!’, napisala je Kardashian na svojem Instagram profilu.

Pored brojnih fotografija na kojima uživa u znamenitostima grada, Kim nije promaklo da objavi i pokoji selfie na kojem se divila svojoj dugoj kosi. ‘Long hair, don’t care (Duga kosa, ne brinem za ništa)’, napisala je reality zvijezda ispod jedne od fotki.

Long hair don't care

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Zvijezda američkog reality showa nije spomenula masovna ubojstva Armenaca koja su tijekom Prvoga svjetskog rata počinili osmanski vojnici no, neki fanovi nadaju se da će njezin posjet ipak privući pozornost medija na godišnjicu obilježavanja pokolja koja se navršava 24. travnja.

Armenci, neki zapadni povjesničari i strani političari tadašnja masovna ubojstva nazivaju genocidom.

‘Ona na Facebooku i na drugim društvenim mrežama ima više desetaka milijuna sljedbenika i obožavatelja’, rekao je jedan od njezinih armenskih obožavatelja, dodavši da bi bilo korisno da se preko društvenih mreža jedne tako poznate osobe dozna tko su i što su Armenci i što im se u povijesti dogodilo.

Blessed

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Povratak na Net.hr