Hot

'BORIMO SE'

KIĆO SLABINAC JE U VRLO TEŠKOM STANJU: Liječnici mu se bore za život, trenutačno je na respiratoru

Iako se neko vrijeme činilo da oporavak popularnog pjevača ide u obećavajućem smjeru, njegovo se stanje nedavno pogoršalo

Krunoslav Kićo Slabinac (76) trenutno je u teškom stanju i na jedinici intenzivnog liječenja u KBC-u Rebro, za Večernji je potvrdio pjevačev liječnik Hrvoje Gašparović.

“Da, točno je, gospodin Slabinac ima pogoršanje respiratornog statusa i u ovom je trenutku životno ugrožen. Bio je jedno vrijeme u fazi odvajanja od respiratora, ali više nije tako. Borimo se”, izjavio je Gašparović.

Kako piše Večernji, 76-godišnji pjevač je na respiratoru, odnosno u ‘šok sobi zbog upale pluća i infekcije. Doktor Gašparović dodao je kako Slabinac zbog pogoršanja na plućima trenutno nije kandidat za odvajanje od respiratora.

Dugi oporavak

Podsjetimo, pjevač leži na KBC-u Rebro od kraja srpnja, kada su mu ugrađene tri srčane premosnice. Rutinska operacija je dobro prošla, no zbog prekomjerne težine pjevač se nije oporavljao kako se predviđalo jer mu prsna kost nije zarastala kako treba.

Kićo je zbog toga sediran lijekovima i stavljen na respirator da se odmori i da mu zacijeli prsna kost. Oporavak je išao sporo, ali bilo mu je bolje.

Ipak, zbog upale pluća i infekcije taj je postupak prekinut prije nekoliko dana. Liječnici u ovom trenutku ne mogu prognozirati kakav će biti ishod liječenja poznatog pjevača.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr