POSVETILA SE BEBI

KHLOE POPUŠILA TRISTANOVU FORU I SVE MU OPROSTILA: ‘Sve su krive glupe obožavateljice, žele mu podmetnuti’

Starleta sada osjeća samo sreću i ništa drugo. Od glave do pete je zaljubljena u svoju djevojčicu i uopće ne razmišlja o skandalu koji se dogodio.

Khloe Kardashian je potpuno zaljubljena u svoju kćerkicu i toliko je sretna da joj čak ni nedavni skandal s nedavnom nevjerom njezinog dečka TristanaThompsona ne može pokvariti taj osjećaj.

“Khloe osjeća samo i jedino sreću. preko ušiju je zaljubljena u svoju kćerkicu i ništa drugo nije važno. Sada nije čak ni ljuta na Tristana”, rekao je izvor blizak obitelji Kardashian za People.

Izvor dodaje da mu je Khloe tehnički već sve oprostila.

View this post on Instagram

We are ready whenever you are little mama 🦋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

“Ona je trenutno u mjehuriću ljubavi, sreće i mira i Tristanovu nevjeru ne doživljava kao varanje nego kao pogrešku učinjenu tijekom pijanstva. Smatra da je riječ samo o ljubljenju za koje su krive glupe obožavateljice koje ga žele uhvatiti u zamku i da svi trebaju nastaviti dalje”, kaže izvor.

U to ju je, najvjerojatnije, uvjerio Tristan, prodavši joj priču o tome kako je ‘sve namješteno’.

View this post on Instagram

Happy International Women’s Day

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Bilo kako bilo, Khloe je odlučila svu svoju energiju usmjeriti na dijete, a to poštuju i njezine sestre Kim i Kourtney koje su skupa s njihovom majkom Kris Jenner bile na porodu. Izvor je za Daily Mail rekao da se Kim gadilo stajati kraj Tristana, ali su ona i Kourtney odlučile ne pokvariti najvažniji dan u Khloeinu životu pričama o Tristanovoj prevari.

Kim se na Twitteru pohvalila da je sestri držala nogu tijekom poroda, kao što je i ona njoj.

“Vratila sam ti uslugu”, napisala je starija sestra mlađoj.

Povratak na Net.hr