NARAVNO DA NIJE 'NORMALNO'

KHLOE KARDASHIAN OTKRILA IME DJETETA: Zanimljiv odabir s obzirom na to da ju je dečko varao dok je bila trudna

Varao ju je dok je bila trudna zbog čega je završila s prijevremenim trudovima, a sad je djetetu dala ime koje nikako ne bismo povezali s Tristanom.

Khloe Kardashian otkrila je ime svoje kćerkice koju je rodila prije nekoliko dana nakon što je dobila prijevremene trudove uslijed drame s dečkom, košarkašem Tristanom Thompsonom koji ju je, ne tako tajno, varao s nekoliko žena.

Khloe je djetetu dala ime True pa će se tako mala zvati True Thompson. Pomalo ironično, rekli bi zlobnici, s obzirom da true u prijevodu znači, istinit, pravi, iskren, odan, a Tristan nije ni blizu bilo kojeg od tih epiteta.

‘Naša djevojčica, True Thompson, ukrala nam je srca i potpuno smo preplavljeni ljubavlju. Velik je blagoslov dobiti ovakvog anđela u obitelji. Mama i tata te vole!’, napisala je Khloe na Instagramu.

Inače, pretprošlog tjedna u javnost su izašle snimke Tristanovih ‘indiskrecija’ s drugim ženama, a bilo je tu i fotografija na kojima ulazi u hotel s nekom ženom te izlazi iz istog nekoliko sati kasnije.

Usput budi rečeno, Tristan je i bivšu djevojku Jordan Craig, prevario i ostavio (zbog Khloe) dok je bila u trećem tromjesečju trudnoće pa je prikladno dobio nadimak ‘Third Trimester Thompson’.

Povratak na Net.hr