Kennedy uživao na jahti u društvu golih starleta

U javnost su procurile fotografije bivšeg američkog predsjednika Johna F. Kennedyja kako se odmara na brodu u društvu potpuno golih starleta.

Na internetskoj stranici TMZ.com pojavile su se kompromitirajuće fotografije J.F. Kennedyja.

Fotografije su snimljene sredinom 50-ih godina, a da su tada bile i objavljene, Kennedy bi zasigurno imao problema oko predsjedničke kandidature.

Naime, na spornim fotografijama Kennedy uživa na jahti u društvu potpuno golih starleta.

Dok dvije djevojke gole skaču s broda, ostale se sunčaju na palubi. Odmah ispod ljepotica koje uživaju u suncu leži muškarac za kojeg se pretpostavlja da je J.F. Kennedy.

TMZ-ovci su angažirali nekoliko stručnjaka za fotografiju koji su potvrdili autentičnost.

Osim fotografa, i dvojica Kennedyjevih biografa također su potvrdila da se na spornim fotografijama nalazi bivši američki predsjednik.

Fotografije je u redakciju TMZ-a navodno donio sin preminulog američkog trgovca automobilima kojemu su te sporne fotografije bile poklonjene ili prodane.

Autentičnost ovih fotografija potvrđuje i veliki broj članaka i biografskih knjiga u kojima se spominje kako je J.F.K. 1956. godine krstario Mediteranom zajedno sa svojim bratom Tedom Kennedyjem i senatorom Georgeom Smathersom.

I dok su se dečki zabavljali u društvu žena, Johnova supruga Jackie Kennedy tada je zbog komplikacija u trudnoći navodno ležala u bolnici.

Povratak na Net.hr