TEŠKO SAZNANJE

KENDALL OTKRILA: ‘Nalazila sam perike po kući i mislila da tata vara mamu. Kad sam ga vidjela u haljini, pala sam u očaj’

Victorijina anđelica je u kući nalazila očeve perike i lakove za nokte, zbog čega je mislila da Bruce, danas Caitlyn, vara njenu majku.

Manekenka Kendall Jenner je priznala da joj je skoro stalo srce kada je prvi put ugledala svog oca Brucea Jennera, danas Caitlyn, obučenog kao ženu.

NAKON JEDNOG FIJASKA, USLIJEDIO DRUGI: Kendall je već danima na udaru tviteraša – Opet je razapeli zbog jednog detalja

“Ustala sam usred noći i otišla u kuhinju po čašu vode, gdje sam naletjela na tatu koji je bio odjeven u haljinu. Nisam ga odmah prepoznala. Kad sam shvatila da je to on, pala sam u očaj”, prisjetila se Victorijina anđelica.

https://www.instagram.com/p/BR_I34ijZvs/?taken-by=kendalljenner

Obajnila je kako je njen otac tada još skrivao svoju transrodnost pa bi se u ženu preodijevao tijekom noći, kada su svi spavali.

“Znala sam nalaziti perike i lakove za nokte u kući. Neko vrijeme sam bila uvjerena da vara našu majku”, otkrila je Kendall.

https://www.instagram.com/p/1q_pOAut8i/?taken-by=bruce_jenner_

Caitlyn Jenner se 2015. razvela od Kris Jenner i priznala svoju transrodnost. Za nekoliko dana izlazr njeni memoari pod naslovom The Secrets of My Life u kojima opisuje svoju transformaciju u ženu, ali otkriva i mračne tajne iz svoje prošlosti. U njoj je otkrila i kako je u siječnju završila preobrazbu odstranivši penis.

Povratak na Net.hr