TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

KEDŽO U KUPAĆEM KOSTIMU ‘SKIDAO’ LANU, A ŽIRI GA OPRAO: ‘Mislim da ona ipak ima ženstvenije pokrete’

FIlip Dizdar na pozornicu je stigao kao Jason Derulo i pobijedio s pjesmom ‘Want To Want Me’. Drugo mjesto osvojila je Žanamari kao Prince, dok je na trećem mjestu završila Ana Maras Harmander utjelovivši Mišu Kovača.

Vrhunskom vokalnom i koreografskom izvedbom Filip Dizdar odnio je pobjedu u osmoj epizodi najgledanijeg glazbeno zabavnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Kao Jason Derulo odlično je odradio, kako je sam rekao, „vokalnu gimnastiku“, i u sjajnom falsetu otpjevao pjesmu ‘Want To Want Me’. Pored toga, zadivio je i sjajnim plesačkim sposobnostima, a zbog vrhunske transformacije i maske, gotovo je nemoguće bilo prepoznati pravog Filipa na pozornici, piše Dnevnik.hr.

Gošća žirija, glumica i redateljica Nives Ivanković, Filipovoj je transformaciji dala desetku. „Sveukupni dojam deset. I pjevačke i plesačke sposobnosti, a moram priznat i maska je predivna. Čestitam maskerima! U jednom trenutku nisam uopće znala tko je u pitanju.“, odala je iskreno priznanje cjelokupnom Filipovom nastupu. „Maska je fantastična. Vrlo slično spotu, pjevački si super odradio.“, nadovezao se na pohvale i Tomo in der Mühlen. Sandra Bagarić je ovoga puta za Filipa imala samo riječi hvale. „Netko tko ima prirodno taj duboki bariton, nevjerojatno je da si ti njega gore skroz stavio. Ovo ti je trampolin na gore, zaista jako, jako rasteš iz emisije u emisiju.“, rekla je Sandra.

Inače, show je otvorio Matteo Cetinski koji se transformirao u Cher. Zahvaljujući specijalnim pripremama s Mariom Petrekovićem njegova gestikulacija je bila na visokoj razini zadatka. Matteo je izveo popularnu pjesmu ‘Shoop Shoop Song’ s puno ljubavi koju je podijelio tijekom nastupa i s Goranom Navojcem. ‘Ostala mi je pusa na čelu od Cher’, komentirao je Goran, a nastup se svima svidio, piše Dnevnik.hr.

Joker Lane Jurčević zablistao je na pozornici. Kako i nebi kada je njen joker bio talentirani koreograf i plesni trener showa Igor Barberić, koji je osim plesnih pokreta još jednom pokazao i veliko vokalno umijeće. Sjajna imitacija, ženskog zahtjevnog vokala Jessie J u falsetu naišla je na brojne pohvale žirija, njegova izvedba ‘Bang, bang’ oduševila je žiri. ‘Nevjerojatno! Toliko energije i senzualnosti. Prekrasno’, izjavila je Nives Ivanković koja se večeras pridružila žiriju.

Sandru je zanimalo koji broj štikle Igor nosi, a odgovor ju je iznenadio. ’44? Tako ti elegantno izgleda nogica!’, s čuđenjem je komentirala Sandra te dodala ‘Suvereno vladaš scenom. Lepršava si, koreografija je tvoj teren’. Goran je svojim komentarom potcrtao sjajan Igorov nastup. ‘Ovo nije izgledalo kao nastup nego kao egzekucija. Ti si puno, puno jači izvođač od samog imitiranog materijala’, rekao je Navojec. ‘Moj joker je bio jackpot!’, zaključila je oduševljena Lana.

Točka na i bio je Damir Kedžo koji je imao zadatak transformirati se u Lanu Jurčević i otpjevati njezin ljetni hit ‘Ludo ljeto’. Unatoč nižim temperaturama, Kedžo je hrabro zaplesao u kupaćem kostimu i donio nam dašak ljetne atmosfere. ‘Mislim da bi ova pjesma bila dobra za Turističku zajednicu, da nam privuče puno stranaca koji se razumiju u glazbu i naše predivno more i ljepote’, svoje mišljenje iznio je Goran Navojec. Ipak, Sandra Bagarić mu kazala kako Lana ipak ima ženstvenije pokrete.

Povratak na Net.hr