Hot

PRONAŠLA SE

KĆI WILLA SMITHA NE PRAKTICIRA MONOGAMIJU: ‘Prečesto dolazi do prevara, preferiram otvorene veze s nekoliko partnera’

‘U mojoj grupi prijatelja ja sam jedina poligamna osoba, a najmanje se seksam od svih njih’, izjavila je 20-godišnjakinja

Willow Smith, 20-godišnja kći Willa Smitha i Jade Pinkett-Smith, progovorila je o svojim pogledima na ljubav i priznala je da je poliamorna.

Glazbenica je otvorila dušu u majčinom talk showu ‘Red Table Talk’. Willow tvrdi kako “zastarjela” monogamija prečesto dovodi do prevara te da preferira iskrenost otvorenih veza s nekoliko partnera.

I SUPRUGA I KĆI WILLA SMITHA PRIZNALE DA IH PRIVLAČE – ŽENE; ‘Puno sam puta pomislila: ‘O moj Bože, tako je prekrasna…’

“Radi se o slobodi za kreiranje veze za sebe. U poligamiji je temelj stvaranje odnosa koji vama odgovara, što nije slučaj u monogamiji koju prakticiraju svi oko vas i kažu vam da je to ispravna stvar”, smatra glazbenica.

“Ne želim biti osoba koja će svom partneru reći: ‘Ako ja nemam neke potrebe, to znači da ih ti ne smiješ imati’. To je bio jedan od razloga zašto sam se zainteresirala za poliamoriju, predstavljena mi je u neseksualnom svjetlu. U mojoj grupi prijatelja ja sam jedina poligamna osoba, a najmanje se seksam od svih njih”, priznala je Willow.

Ovo nije prvi put da je kći slavnog para progovorila o poligamiji. Prije dvije godine izjavila je kako bi htjela biti u vezi s jednim muškarcem i jednom ženom.

Povratak na Net.hr