ČUDNO DJETINJSTVO

KĆI POZNATOG GLUMCA UMISLILA DA JE KONJ: ‘Galopirala sam i jela travu’

Kći poznatog glumca priznala je da se sedam godina ponašala poput konja.

Kate Havord, kći poznatog glumca Conrada Phillipsa, poznatog po ulogama u filmovima ‘The Adventures of William Tell’, ‘The Shadow of the Cat’ i drugima, priznala je da je od svoje šeste pa sve do 13. godine živjela kao konj.

Danas 47-godišnja Kate radi kao terapeutkinja, a priznala je da se kao dijete voljela pretvarati da je konj pa je nosila uzde, galopirala i jela travu. Odrasla je na farmi u Škotskoj, gdje je mogla slobodno trčati uokolo, a tvrdi da je u nju ušao duh konja nakon što je pobijedila u školskoj utrci na sve četiri. Čak je pokušala i jesti poput konja.


“Bilo je kao da je duh konja ušao u mene, osjećala sam se slobodno i snažno, a euforiju je pojačala pobjeda u utrci. Od tada sam svaku priliku iskoristila da se pretvaram da sam konj”, ispričala je Kate i dodala da danas razumije da je to bio njezin dječji način nošenja sa stresom.

“Sjećam se da su moji roditelji imali posađenu brokulu i komorač pa sam to jela, a znala sam pojesti čak i malo trave”, priznala je za Metro.

I njezina mlađa sestra se kasnije pretvarala da je konj, a zajedno su smislile 32 konjske osobine kojima su dale imena.

“Galopirala sam susjedovim prilazom kada je moj otac došao do mene i rekao mi svojim televizičnim glasom: “Dođe vrijeme, draga moja, kada svaka mlada dama mora odložiti svoje potkovice”, otkrila je Kate i priznala da nakon toga više nije galopirala uokolo.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr