GAF PJEVAČA BOŽIĆNIH PJESAMA

KATOLIKE SKORO STREFIO HERC: Tupac umjesto božićne pjesme: ‘Zdravo Marijo, ne prestajem dok ti ne svr*im po faci’

Ono kad pjevanje božićnih pjesama krene po zlu…

Pjevači božićnih pjesama u Šri Lanki počeli su se lagano preznojavati kada su shvatili da im je umjesto originalnih stihova pjesme ‘Ave Marija’ ili ‘Zdravo Marijo’ isprintana verzija Tupacove pjesme ‘Hail Mary’.

TUPAC JE ŽIV? Policajac na samrti tvrdi kako je plaćen da lažira smrt legendarnog repera

Na božićnom festivalu u Colombo’s Nelum Pokuna kazalištu, koji je najveća božićna manifestacija u toj zemlji, umjesto poznatih stihova ‘Zdravo Marijo, milosti puna, Gospodin s tobom, blagoslovljena ti među ženama i blagoslovljen plod utrobe tvoje, Isus’ pjevači božićnih pjesama dobili su isprintane stihove popularne pjesme iz 1997., kojoj su u fokusu smrt, nasilje i seks: ‘Nisam ubojica, ali nemojte me iskušavati. Osveta je najslađa radost, odmah uz dobivanje pi*ke. Mama mi je rekla da nikada ne prestajem sve dok joj ne svr*** po faci. Odje*i svijet ako ti se ne mogu prilagoditi, to je jednako dobro, zdravo Marijo.’

Knjižica sa stihovima ove pjesme brzinom munje proširila se društvenim mrežama i nasmijala mnoge.

Slavni Tupac upucan je i ubijen 1996. godine, u Las Vegasu, kada mu je bilo samo 25 godina, a pjesma ‘Hail Mary’ bila je njegov zadnji singl koji je objavljen nakon njegove smrti.

Povratak na Net.hr