KARLEUŠI JE JAKO LOŠE, OBITELJ ZABRINUTA ZA NJU: / 'Izgubila je 7 kg i ne spava, stalno plače i pije tablete za smirenje'

Image
Foto: Instagram

Još nije stigla otići liječniku, ali ako nastavi mršavjeti i ne spavati dovoljno, sigurno hoće

26.1.2019.
14:21
Instagram
Play logo

Jelena Karleuša je prije šest dana doputovala iz Kine, a kako ne bi mislila na aferu s nogometašem Ognjenom Vranješom, diva je prionula na posao. JK je odmah počela sa snimanjima emisija "Zvezde Granda", ali i s radom u studiju na novim pjesmama.

Također, prvi put ove godine će se pojaviti pred publikom, kada bi trebala predstaviti i prvi put otpjevati novu pjesmu. Međutim, zbog stresa koji i dalje proživljava počela je imati problema sa zdravljem, a najviše sa spavanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgubila 7 kilograma

"Iako se trudi zbog Nike i Atine, ali i majke Divne, da bude nasmijana i raspoložena, kada ostane sama, jako joj je teško i samo plače. Kada su se prvi put pojavile njene gole fotografije, tri dana nije mogla spavati. Nije znala šta će sa sobom te je prvo probala piti biljne čajeve za smirenje, ali pošto nisu utjecali na nju, nekoliko puta je uzela i tablete za smirenje, ali joj nije pomoglo. Onda je otputovala za Kinu da bude sa suprugom, a problem sa snom postao je još ozbiljniji. Promjena vremenske zone još više je poremetila pjevačicu i dogodilo se da je za vrijeme boravka kod supruga, a bila je šest dana, spavala samo oko 20 sati", otkrio je Kuriru izvor blizak Jeleni i dodao da je zbog situacije u kojoj se našla dosta smršavjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KARLEUŠIN OTAC VRANJEŠU PRIJETI SMRĆU: /

Poslao mu na vrata razbijače i poručio: 'Objavi pornić i mrtav si!'

Image
KARLEUŠIN OTAC VRANJEŠU PRIJETI SMRĆU: /

Poslao mu na vrata razbijače i poručio: 'Objavi pornić i mrtav si!'

"Osim što noćima nije imala sna, Karleuša je imala problem i s prehranom. Mnogo se živcirala i nije znala što ju je snašlo, te je u svemu tome mnogo puta zaboravila jesti. To nije dobro utjecalo na njeno zdravlje, te je za samo petnaestak dana izgubila oko sedam kilograma. Da je neka druga situacija, ona bi bila presretna, ali pošto je gubitak kilograma nastao zbog stresa, zabrinula se. Još nije stigla otići liječniku, ali ako nastavi mršavjeti i ne spavati dovoljno, sigurno hoće", rekao je izvor i otkrio da Karleuša, iako se ne osjeća dobro, želi proslaviti rođendan majke Divne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tijekom jučerašnjeg dana Jelena je putem Instagrama čestitala mami rođendan, a smišljala je i kako da je iznenadi i gdje da je vodi da proslave njen 61. rođendan. One su ga godinama slavile zajedno i uvijek su išle na neku lijepu večeru. Iako je Divna bolesna, zajedno su donijele odluku da bi trebale izaći na večeru", rekao je izvor, ali i dodao da nije siguran hoće li Jelena zaista imati snage za to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mora stati pred publiku

Jelena Karleuša tijekom afere nije komunicirala s medijima, a javnosti i sedmoj sili obraćala se putem Twittera i Instagrama. Međutim, usred afere s Ognjenom njezin profil na Twitteru je ugasio administrator i još nije aktivan, te se mala od skandala okrenula Instagramu. Često je objavljivala priče koje je vrlo brzo i brisala, a baš jedna takva koju je jučer objavila i vrlo brzo uklonila, tiče se njene borbe s medijima, koju vodi više od dva tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Jelena ima ugovoren nastup, gdje će predstaviti novu pjesmu. Poslije toga nastupa, kako bi se oporavila i skupila snage za daljnju borbu, otići će nakratko iz Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da nije toga nastupa, ona bi odmah otišla iz Beograda da se odmori, ali pošto je to ugovoreno još u prosincu i to joj je prilika da promovira novu pjesmu, održat će dano obećanje i pojavit će se. Čim se to završi. ona će odmah zapaliti u Tursku. Plan joj je da dva tjedna boravi u Istanbulu s majkom i kćerima, koje će biti na raspustu 14 dana u veljači", kaže izvor.

Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo