NE BRINU JU KRITIKE

KARLEUŠA OBUKLA HALJINU KOJA JOJ JE JEDVA POKRILA INTIMNE DIJELOVE: ‘Žena ako je majka ne mora se zaviti’

Majka dvoje djece, često se nađe i na udaru kritika zbog svog odjevanja

Srpska pjevačica Jelena Karleuša nerijetko izazove lavinu reakcija sa svojim provokativnim odjevnim kombinacijama. Zadnja fotografija na Instagramu tako nije bila nimalo čednija od prijašnjih kombinacija koje je 42-godišnja zabavljačica imala.

JELENA KARLEUŠA SA I BEZ PHOTOSHOPA: Pjevačica u prirodnom izdanu izgleda nešto drugačije nego na Instagramu

“Ferrari”, “La Bomba”, “Najljepša na Balkanu”, bili su samo neki od komentara koje su obožavatelji udjelili pjevačici koja je pozirala u crvenoj haljini koja više otkriva nego skriva.

Majka dvoje djece, često se nađe i na udaru kritika zbog svog odjevanja, no prije nekoliko dana jednom od članova žirija glazbenog natjecanja ‘Zvezde Granda’ očitala bukvicu koja zapalila internet.

‘Ja sam u mojoj kući majka’

“To je tema koju smo apsolvirali, da žena ako je majka ne mora se zaviti, ne mora otići u samostan, ne mora izgledati kao kućna pomoćnica i završiti sa svojim poslom. Ja sam u mojoj kući majka, nisam u scenskom kostimu. Moja djeca su divno odgojena, sa svim peticama, uzorna, fina, skromna djeca i za mene svi kažu da sam divna majka. To što ja imam svoj posao nema veze s tim kakva sam majka, niti to mene određuje. Mogu vam samo reći da su moje cure na majku ponosne”, kazala je Karleuša i dodala da njezina djeca od svoje majke mogu naučiti kako je biti samostalan, uspješan, kako je boriti se, kako ne dati na sebe. Kako je biti žena u muškom svijetu, punom predrasuda, balkanskom, seljačkom mentalitetu, gdje se žena gazi i ne poštuje zbog svoje seksualnosti.

“Ja svoje kćeri učim da se ne stide ni svoje seksualnosti, ni svoje ženstvenosti, ni svog tijela i da imaju svoje ja, kao i da im nitko ne smije spočitavati što su lijepe i zgodne”, zaključila je 42-godišnjakinja.

Povratak na Net.hr