OBOŽAVAO JU JE

KARL LAGERFELD JE SVOJE BOGATSTVO OSTAVIO NJOJ: ‘Da mi zakon dopušta, oženio bih je’

Lagerfeldu je mačka Choupette prvotno bila povjerena na čuvanje, no on se s vremenom toliko zaljubio u nju da ju je odlučio zadržati

Legendarni dizajner Karl Lagerfeld navodno je ostavio oporuku u kojoj je imenovao nasljednike svog bogatstva čija se vrijednost procjenjuje na 200 milijuna dolara, odnosno oko 1,3 milijarde kuna. Kao mogući nasljednici velikog dijela njegovog bogatstva spominju se njegovo kumče Hudson Kroenig i mačka Choupette, prenosi BBC.

EVO TKO ĆE ZAMIJENITI LAGERFELDA: S njim je surađivala preko 30 godina, a on ju je nazivao ‘svojom desnom i lijevom rukom’

Karl LagerfeldFoto: AFP

Kraljevski tretman

Lagerfeld je jednom priznao da je svoju mačku uvrstio u oporuku jer je ona, uz Hudsona, biće koje voli najviše na svijetu. Mačku Choupette Lagerfeldu je povjerio na čuvanje njegov prijatelj Baptiste Giabiconi, no dizajner se s vremenom toliko zaljubio u nju da ju je odbio vratiti. Tako je mačka u njegovu vlasništvu ostala devet godina.

OTKRIVEN UZROK SMRTI KARLA LAGERFELDA: ‘Živio je zdravo i vijest da boluje od toga šokirala ga je…’

“Mi komuniciramo pogledima. Da mi zakoni to dopuštaju, oženio bih je”, rekao je jednom slavni dizajner koji je svoju ljubimicu prilično razmazio. “Ona nikad ne smije biti sama. Jedna sluškinja je uvijek uz nju. Dok je jedna pazi, druga zapisuje sve njezine radnje i objavljuje fotografije na društvenim mrežama. Moraju je i češljati četiri puta dnevno”, rekao je jednom prilikom.

Povratak na Net.hr