Seksa se s dečkom svoje polusestre?!

Kardashianke su se našle u središtu bombastičnog ‘skandala’. Naime, američki tabloidni časopis Star tvrdi da su Kendall Jenner i Scot Disick, partner Kourtney Kardashian, u vezi.

Nakon što su izazvali gađenje javnosti zbog svoje naslovnice na kojoj su digitalno ‘napravili’ od Brucea Jennera ženu i najavili njegovu ‘ispovijest’ kako je živjeti u ženskome tijelu, časopis Star ponovno izaziva zgražanja, podsmijeh i sveopći kaos.

Naime, tabloid tvrdi da Kendall Jenner (19) i partner Kourtney Kardashian, Scott Disick (31), imaju aferu i to netom nakon što je Kourtney rodila njihovo treće dijete.

Kao povod svojoj skandaloznoj priči, Star navodi činjenicu da su Kendall i Scott išli zajedno u shopping i na večeru, što je Kendall ovjekovječila selfijem.

“19-godišnja Kendall se seksa sa Scottom”, vrišti s naslovnice Stara, a ispod fotke je navodni citat uplakane Kourtney “Oni su mrtvi za mene!”

Časopis Scotta opisuje kao nekoga tko je prvo bio zaštitnički nastrojen prema mladoj Kendall, a na kraju ju je ‘iskvario’. Osim toga, članak tvrdi da su Kendall i Scott zajedno partijali i proveli ‘vruće trenutke’ zajedno, a na naslovnici piše da je afera otkrive zbog procurenih ‘vrućih poruka’ između njih dvoje.

Povratak na Net.hr