Hot

SLUŽBENO JE

KARDASHIANKA NAKON 14 GODINA NAPUŠTA OBITELJSKI REALITY: ‘To je postalo toksično okruženje za mene’

Najstarija sestra iz klana Kardashian-Jenner tvrdi da se osjećala neispunjeno pred kamerama

Kourtney Kardashian nikada nije tajila da joj snimanje obiteljskog reality showa ‘Keeping Up With The Kardashians’ nije prioritet.

Zvijezda je u ožujku na Twitteru potvrdila da ga je napustila, iako još uvijek nije jasno radi li se o kratkoj pauzi ili konačnom oproštaju od showa.

KARDASHIANKA SE OGLASILA OKO FOTKE ZBOG KOJE SVI MISLE DA JE TRUDNA: ‘Obline su ženstvene, prihvaćam svoje tijelo’

ČLANICA NAJPOZNATIJE OBITELJI NA SVIJETU LJUBI SVOJU DJECU U USTA: ‘Nikad se neću ispričati za to’

Za Vogue Arabia nedavno je otkrila zašto je donijela tu odluku. “Snimam reality non-stop već 14 godina, 19 sezona i šest spin-off sezona. Osjećala sam se neispunjeno i to je postalo toksično okruženje za mene koje je zauzimalo veliki dio mog života. Privatnost je nešto što sam počela cijeniti i teško je pronaći ravnotežu kod privatnih trenutaka dok se pojavljujete u realityju. Ljudi su uvjereni da ne želim raditi, što nije istina. Slijedim svoju sreću i ulažem energiju u ono što me čini sretnom”, objasnila je 41-godišnja Kourtney.

Iako reality zvijezda više ne uživa u snimanju, shvaća što joj je sve show omogućio. “Zahvalna sam za sve predivne uspomene i život koji mi je reality podario”, dodala je.

Kourtney će se posvetiti obiteljskom životu – troje djece koje je dobila u vezi sa Scottom Disickom. Otkrila je da im se toliko želi posvetiti da u njihovoj blizini ne koristi mobitel. “Uvijek se trudim kad sam s djecom da ne budem na mobitelu, da budem prisutna u onome što radimo i da imamo trenutke u kojima se gledamo u oči i povezujemo. To je vrlo važno”, zaključila je.

Ipak, njezina mlađa sestra Kendall Jenner u intervjuu za Ellen natuknula je da Kourtney nije u potpunosti gotova sa showom pa ćemo ju vjerojatno gledati u narednim sezonama.

Povratak na Net.hr