UCJENJIVANJE SEKSOM

‘PRIJE ĆE MENE NETKO NAPUNITI NEGO JA ARENU’: Karijera Mace Diskrecije trpi zbog prijetnji ubojstvom

Srpska starleta ne može oživjeti glazbenu karijeru jer je ucjenjuju seksom i prijete ubojstvom.

Srpska starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, planira se vratiti na glazbenu scenu, ali će je to čini se dosta koštati.

ZBOG TEBE POTOCI SPERME TEKU SRBIJOM: Maca Diskrecija snimila selfie pod tušem

Problem nije u novcu, već u tome što je njezini suradnici, navodno ucjenjuju tako što od nje traže da spava s njima kako bi dobila dobru pjesmu i aranžman, piše Kurir.

“Karijera mi je u padu jer dobivam prijetnje ubojstvom i razne ucjene. Stopirana mi je pjesma. Traže da se prestanem baviti ovom poslom”, kaže Maca i dodaje: “Kako da pjevam kad ne želim biti s nekim ljudima za novac da bi snimili album. Nemam želudac za to, iako mi je pjevanje veliki san.”

Starleta i pjevačica priznaje da joj je san jednog dana napuniti Arenu poput drugih uspješnih pjevača. “Kako je krenulo, prije će mene netko napuniti nego ja Arenu”, šali se Maca.

“Nisam vrhunska pjevačica, ali imam karizmu i mogu napraviti dobru atmosferu”, tvrdi starleta i otkriva da je dobila vrlo čudnu ponudu za seks. “Imala sam vrlo čudnu ponudu. Dok sam sjedila u klubu, lik mi je prišao i pitao me koliko kilograma imam. Kada sam mu rekla da imam 54, on mi je ponudio da će mi za svaki moj kilogram platiti 1000 eura. Za taj novac je tražio da budem s njim”, otkrila je Maca Diskrecija.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr