Kakav šok, Kim Kardashian ponovno u badiću!

Budući da se u trudnoći udebljala više nego je planirala, a mediji joj ni tada, unatoč njezinom stanju, nisu bili blagonakloni, Kim Kardashian odmah nakon poroda bacila se na dijetu i vježbanje. Četiri mjeseca kasnije pokazala je rezultate.

I ugodno je iznenadila. Naime, starleta je, inače poznata po oblinama, uspjela istesati noge i struk, a pritom su joj grudi i stražnjica ostali bujni.

Novopečena mama Kim tako je na sebe navukla bijeli monokini, koji je otkrivao gotovo cijelu guzu i grudi. Novu liniju 32-godišnja Kim postigla uz pomoć osobnog trenera i Atkinsove dijete, kojom je izgubila 15 kilograma. Srećom, to se ne vidi na njenim oblinama. Ima je tamo gdje treba, a negdje čak i previše.

Kim je za sve koje zanima pojasnila da je tijekom devet mjeseci ‘režima’ u tijelo unosila malo ugljikohidrata te je često jela pileću juhu s celerom. Tijelo je isklesala uz tjelovježbu Tracy Anderson i njezinu metodu vježbanja kojom se fokusira na trbuh i stražnjicu. Tko bi to rekao nakon ove fotke?! Možda stoji za trbušnjake…

Ipak, ponosna na rezultate, Kim je fotografiju podijelila sa svojim fanovima na Instagramu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr