ŠTO ĆE REĆI TATA?

KAD TI JE POTENCIJALNI ZET MARIO MAMIĆ: Ljubo Jurčić otkrio što misli o novom dečku svoje kćeri

Nedavno je u domaćim medijima odjeknula vijest da Mario Mamić, sin Zdravka Mamića, i voditeljica Monika Kravić Mamić proživljavaju bračnu krizu.

Njihovom osmogodišnjem braku nije bilo spasa jer je Mario Mamić navodno u vezi s Tijom Jurčić, pokćerkom ekonomskog stručnjaka i političara Ljube Jurčića.

NIŠTA OD SPAŠAVANJA BRAKA: Mario Mamić u tajnoj vezi s pokćerkom Ljube Jurčića?

Nitko od njih troje do sada nije progovorio o ovom ‘ljubavnom trokutu’, no sada se oglasio Ljubo Jurčić.

mamici

Hrvatski političar i ekonomist prisustvovao je ovogodišnjem izboru za Kraljicu Hrvatske, gdje je titulu odnijela Antoanet Levačić.

pxl_281116_14881384

Ekipi InMagazina otkrio je što misli o svom novom potencijalnome zetu.

“Mi se znamo površno od prije, on je jedan korektan dečko, ima dobru zdravu krv, zdrav pogled na život. Mislim da je u redu, nisam imao nikakvu primjedbu ako pitate”, rekao je Ljubo Jurčić.

I dok ljubavna veza njegove pokćerke posljednjih tjedana puni medijske stupce, Ljubo sve to promatra sa strane i Tiji ne daje ljubavne savjete. “Ono što sam njoj dao do 15, 16 godine, to je to. Sad ćemo rezultat gledati narednih godina i gledamo ga ovih proteklih godina, tako da se ja ne miješam, iako, naravno da razgovaramo svaki dan. Što se tiče intimnog osobnog života, apsolutno sve njezine odluke poštujem”, objasnio je Jurčić.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr