Tek se saznalo da će opet postati tata, a već u javnosti ljubi drugu!

Čini se da glumac Owen Wilson nema mira kad su veze u pitanju i ne pada mu na pamet skrasiti se. Tek se saznalo da je napravio dijete svojoj osobnoj trenerici Caroline Lindqvist, a već je uhvaćen kako u javnosti ljubi nepoznatu brinetu.

Holivudski zavodnik opet je šokirao svojim ponašanjem. Tek što se saznalo da čeka dijete s osobnom trenericom Caroline Lindqvist (41), Owen Wilson (44) već je našao drugu ljubavnicu.

‘Uhvaćen’ je kako u blizini restorana u Santa Monici strastveno ljubi nepoznatu brinetu koja je sljedećeg jutra viđena kako izlazi iz njegove kuće.

‘Ona ga je čekala, došli su svatko svojim automobilom. Večerali su zajedno. Zajedno su izašli iz restorana i kad ju je Owen pratio do automobila počeli su se grliti i strastveno ljubiti’, ispričao je svjedok čija je priča u stranim medijima popraćena i fotografijama njih dvoje na kojima izmjenjuju nježnosti.

‘Zatim je on ušao u automobil i krenuo, a ona ga je pratila do njegove kuće u Santa Monici’, nadodao je svjedok.

Ista je žena viđena i kako izlazi iz glumčeve kuće sljedećeg jutra.

Owenova osobna trenerica, koja nosi njegovo dijete i u šestom je mjesecu trudnoće, u međuvremenu je viđena u Los Angelesu. Caroline i Owen trenutno nisu u vezi, a ona je u procesu razvoda od supruga Ritua Chopra.

Navodno je Owen oduševljen što će mu Caroline roditi sina u siječnju i što će drugi put postati tata.

Glumac već ima dvogodišnjeg sina Roberta s bivšom djevojkom Jade Duell s kojom se razišao pet mjeseci nakon rođenja djeteta.

Iako su Jade i glumac u dobrim odnosima, majka njegovog prvog djeteta je bila u šoku kad je saznala da njen bivši očekuje drugo dijete s udatom ženom.

Owen Wilson nikako da se skrasi. Čim nekoj ženi napravi dijete on krene dalje te nađe drugu.

Povratak na Net.hr