NA GODIŠNJICU

‘KAD JE VIDIM STISNE ME U GRUDIMA’: Domaća pjevačica uz ovu fotografiju otkrila stvari iz prošlosti

Domaća pjevačica prisjetila se važnih događaja iz prošlosti.

Domaća pjevačica Pamela Ramljak i njezin suprug Mladen Salajster proslavili su treću godišnjicu braka, a ovaj važan događaj za njih oboje Pamela je obilježila i na društvenim mrežama.

Tako je na Instagramu objavila njihovu fotografiju s vjenčanja na kojoj se zaljubljeno gledaju.

SEKSI I U VISOKOJ TRUDNOĆI: Rock mama Pamela Ramljak otkrila ime djeteta

“Kad vidim ovu sliku svaki put me “stisne” u grudima. Moj pogled govori sve… Vrijedilo je i krivih odluka u prošlosti, razočaranja, anksioznosti, napada tjeskobe i panike, čekanja, straha… Sve je nestalo uz njega i u onom trenutku kad sam vidjela ” kako me gleda” dok mu prilazim… Naravno da imamo i mi lošijih dana ali bitan je način na koji pređemo preko njih , ali uglavnom su to dani ispunjeni poštivanjem i ljubavi. Kad muškarac potiče ženu da bude ono što ona jest a ne da je oblikuje u ono što bi on htio da bude onda znaš da te taj muškarac stvarno voli. Hvala ti na divne 3 godine braka i 7 godina zajedništva. Voli te tvoja ” okruglica”, prijateljica, ljubavnica i žena”, napisala je Pamela u opisu fotografije i raznježila svoje obožavatelje.

Danas nam je 3. godišnjica braka 💑💍❤ Kad vidim ovu sliku svaki put me "stisne" u grudima. Moj pogled govori sve… Vrijedilo je i krivih odluka u prošlosti, razočaranja, anksioznosti, napada tjeskobe i panike, čekanja, straha… Sve je nestalo uz njega i u onom trenutku kad sam vidjela " kako me gleda" dok mu prilazim…. Naravno da imamo i mi lošijih dana ali bitan je način na koji pređemo preko njih , ali uglavnom su to dani ispunjeni poštivanjem i ljubavi. Kad muškarac potiče ženu da bude ono što ona jest a ne da je oblikuje u ono što bi on htio da bude onda znaš da te taj muškarac stvarno voli. Hvala ti na divne 3 godine braka i 7 godina zajedništva. Voli te tvoja " okruglica", prijateljica, ljubavnica i žena ❤ #anniversary #mariage #love #family #weddingday #iloveyou

A post shared by Pamela Ramljak (@pamelaramljak) on

Pjevačica i njezin suprug očekuju prinovu u obitelji, a ovo je pjevačici drugi brak. Prije Mladena, Pamela je bila godinu dana u braku sa Stojanom Rakićem, a par je dobio i crkveno poništenje braka.

Povratak na Net.hr