FOTO: Znamo ih kao klinke s malih ekrana, sada su prave seks-bombe

Mnoge glumice su od malih nogu na velikim platnima i malim ekranima, pa je cijeli svijet mogao pratiti izrastaju u prave ljepotice.

Zvijezda filma Spy Kids Alexa Vega nedavno je iznenadila svojom fotografijom sa seta filma Machete Kills. Fotka koju je objavila na Twitteru obišla je svijet, pa su tako i oni koji su zaboravili na nju saznali u kakvu je ljepoticu izrasla. Sada ima 23 godine i razvedena je.

Keshia Knight Pulliam počela je glumiti s tri godine u Ulici sezam, ali je najpoznatija po ulozi Rudy Huxtable u Cosby Showu. Sa šest godina bila je nominirana za Emmy.

Natalie Portman počela je glumiti s 13 godina u filmu Luca Bessona Leon profesionalac.

Alyssa Milano je već s 13 glumila pored Arnolda Schwarzeneggera u Komandosu, a staru slavu vratila je ulogom u seriji Čarobnice.

Prije uloge u seriji Buffy, ubojica vampira, Sarah Michelle Gellar svoju prvu ulogu imala je s četiri godine u filmu Invasion of Privacy, a kao tinejdžerica je glumila sapunici All My Children

Anna Paquin osvojila je Oscara već s 11 godina za ulogu u filmu Piano, no većina je poznaje kao glumicu u seriji Okus krvi.

Zvijezda E.T.-a Drew Barrymore proslavila se prije nego je napunila devet godina. No, prije nego je postala tinejdžerica, već je zaglibila u alkohol i drogu, pa su je mnogi otpisali. Ipak, Barrymore se uspjela oporaviti, i privatno i poslovno, te je i dan-danas poznata i seksi.

Danicu McKellar, koja se proslavila u hvaljenoj američkoj seriji The Wonder Years (ima ocjenu 8,4 na imdb-u), mogli ste vidjeti i u serijama Zapadno krilo i Kako sam upoznao vašu majku, piše starpulse.com.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr