banner

NE MOŽE NAĆI POSAO

JULIJA IZ ‘ŽIVOTA NA VAGI’ PRODAJE STARINE KAKO BI PLATILA REŽIJE: ‘Borim se da mi ništa ne isključe…’

Julija se navikla na samoću, a dane provodi gledajući televiziju te čitajući knjige i motivacijske poruke na društvenim mrežama

Julija Bošnjak, bivša časna sestra iz Opuzena i kandidatkinja četvrte sezone “Života na vagi”, u teškoj je financijskoj situaciji i ne može naći posao. “Tražim, ali nema ništa. Trebala sam sredinom četvrtog mjeseca početi raditi u jednom restoranu tu u blizini, ali kako je došla korona tako je posao propao, gazda se više nije javljao”, ispričala je je za RTL.

NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA! Julija objavila fotke prije i poslije gubitka kilograma: ‘Hvala vam na povratku u život’

‘Ima i onih kojima je gore…’

Morala je rasprodati starine iz svog doma kako bi platila režije. “Ima ljudi koji to vole. Mjesečno su mi režije 500 do 600 kuna, borim se iz petnih žila da mi ništa ne isključe”, rekla je.

Ponekad joj pomognu i susjedi. “Sad je krenulo to vrijeme poljoprivrede pa dobijem paprike, rajčice… Ne treba posustati, ima onih kojima je gore od mene. Zamislite one koji imaju obitelj i djecu i ostali su bez posla, djeci ništa ne mogu kupiti. Žao je meni i mojih Zagrepčana koji su stradali od potresa i Palčića, ja da sam, kamo sreće, mogla uplatiti koju kunu, bila bih najsretnija”, rekla je.

JULIJA IZ ‘ŽIVOTA NA VAGI’: ‘Voljela bih da se prikupljene donacije pošalju stradalima od potresa u Albaniju’

Navikla se na samoću

Dodala je da joj u životu ne treba puno. “Imam krov nad glavom, tako je kako je, uvijek ima nekog da mu je još gore, a sad nakon ovog svega nije nikome bajno”, objasnila je.

Julija se navikla na samoću, a dane provodi gledajući televiziju te čitajući knjige i motivacijske poruke na društvenim mrežama. Tvrdi da joj to pomaže.

Povratak na Net.hr