NIJE JU IMPRESIONIRALA

JOSIPA LISAC O GAGINOJ IZVEDBI HIMNE: ‘Nije ona tako strašna pjevačica. Mislim da je to izvela prosječno’

Josipi se puno više svidjela Beyonceina izvedba, a najomiljenija joj je ona od Marvina Gayea

Pjevačica Lady Gaga otpjevala je američku himnu na inauguraciji predsjednika Joea Bidena. Nakon toga uslijedili su brojni komentari Hrvata koji su tu njenu izvedbu usporedili s interpretacijom hrvatske himne Josipe Lisac na inauguraciji predsjednika Zorana Milanovića. Među njima bilo je i onih koji su mišljenja kako bi Josipa trebala Gagu podučiti kako se pjeva himna.

EMOTIVNA LADY GAGA NAKON IZVEDBE AMERIČKE HIMNE NA INAUGURACIJI: ‘Za mene je to bila velika čast’

Josipa je za Večernji list prokomentirala izvedbu himne Lady Gage.

“Ne bih ja nikoga učila, ona je svoja i zna. Ja samo mogu pokazati sebe. Gaga je bila obučena u crveno-crveno, isto kao i ja. Ja sam još imala crveni šešir i zbog toga sam bila podložna kritikama ljudi koja možda to ne razumiju. Moram vam reći da je Lady Gaga u svojoj interpretaciji isto dodala improvizaciju van teme”, rekla je Josipa za Večernji.

‘Ona je dosta jednostavna u izričaju’

Josipa tvrdi kako je Gaga himnu izvela prosječno.

“Nije Lady Gaga tako strašna pjevačica. Dosad sam čula puno američkih pjevača koji su himnu izveli na svoj način. U tome i je poanta. Mislim da je Gaga to izvela prosječno. Ona je dosta jednostavna u svom glazbenom izričaju. Ne bih imala ništa za ni protiv, izvela je onako kako ona to izvodi”.

Josipi se puno više svidjela Beyonceina izvedba, a najomiljenija joj je ona od Marvina Gayea.

JOSIPA LISAC ODGOVORILA NA KRITIKE O SVOM NASTUPU NA INAUGURACIJI: ‘Sad ću vam biti najiskrenija…’

“Mislim da je Beyonce to izvela puno bolje i senzibilnije na Obaminoj inauguraciji, onako više kao ona. Meni je jedna od najljepše izvedenih himni ona od Marvina Gayea 1983. godine, a unazad posljednjih godina također je bilo puno dobrih verzija. Inače, slušala sam i govor od Joea Bidena i svako malo je koristio riječ sloboda. Jasno da uz to ide dostojanstvo, dignitet i svečanost”, rekla je.

Povratak na Net.hr