RAZVEDI ME, ZAVEDI ME

JOŠ NIJE GOTOVO? Kanye izjavio da Kim blefira oko razvoda; Evo kako je ona reagirala

Kim je bijesna jer Kanye podršku, utjehu i savjete traži isključivo od svoje obitelji i prijatelja

Reality zvijezda Kim Kardashian (40) navodno je “bijesna” nakon što je njen suprug Kanye West (43) rekao prijateljima da ona samo blefira oko njihovog razvoda, otkrio je neimenovani izvor za The Sun.

OD KIM KARDASHIAN NI RIJEČI O RAZVODU OD KANYEA: Objavila je staru fotografiju i čestitala rođendan pokojnom ocu

Ona je prošlog tjedna sudski zatražila razvod, potvrdio je njen glasnogovornik za gore imenovani medij. Mnogi su njezini prijatelji i obitelj ostali šokirani tim potezom jer znaju koliko ona voli supruga te znaju da se svim silama borila da njihov brak uspije, otkrio je izvor blizak Kim.

Kim, navodno, želi Kanyeu dati još jednu šansu ako se on promijeni, pa vjerojatno do finalizacije razvoda neće ni doći.

“Kim mu je toliko puta prijetila razvodom da je već imala pripremljene papire kad je napokon podnijela sudski zahtjev. Taj je potez iznenadio njenu obitelj, jer svi znaju koliko voli Kanyea i znaju da ona ustvari ne želi kraj njihovog braka, no shvaćaju da Kim trenutno nema drugog izbora”, ispričao je izvor.

Kanye se emotivno udaljio od Kim

“Ljudi bliski Kim smatraju kako ona ne odustaje od braka. Napravila je strateški potez kako bi se Kanye probudio i shvatio da bi je mogao izgubiti ako se ne promijeni. Ona želi da se on trgne i bude suprug i otac kakav bi trebao biti. No, nažalost čini se da od njega nije dobila reakciju kakvu je priželjkivala”.

“Kanye je navodno rekao prijateljima da Kim blefira oko razvoda i da njihov brak zapravo nije gotov. Kim je bijesna. Mislila je da će je on ozbiljno shvatiti i promijeniti se, no umjesto toga povjerava se svojim prijateljima kako ju je prokužio”.

KAD POŽELIŠ KRAJ: Službeno je – rastaje se najpoznatiji par današnjice, Kim je podnijela papire za razvod

Kim je, također, bijesna jer Kanye podršku, utjehu i savjete traži isključivo od svoje obitelji i prijatelja, a nju i njenu obitelj uopće ne doživljava. Izvor je dodao kako Kim uistinu želi najbolje za sve i priželjkuje prijateljski razvod, pa je zatražila da ona i Kanye imaju zajedničko skrbništvo nad njihovo četvero djece.

Povratak na Net.hr